Evenimentul Zilei > Monden > Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase. Moment de Oscar la Rahova. Video
Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase. Moment de Oscar la Rahova. Video

Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase. Moment de Oscar la Rahova. Video

Anunţul eliberării lui Liviu Dragnea după doi ani şi două luni petrecuţi la penitenciarul Rahova a stârnit interesul uriaş al presei şi a provocat un val uriaş de emoţie printre simpatizaţii şi apropiaţii săi, dar iubita acestuia, Irina Tănase, a fost cea mai emoţionată dintre toţi.

Aşa a fost şi când Irina Tănase a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat joi, 15 iulie 2021. Nu şi-a mai putut controla lacrimile. Bucuria a fost prea mare. „Sunt foarte fericită, am început să plâng. Mă îmbrac, mă duc să îmi iau bărbatul”, a spus Irina la Antena 3.

În timp ce iubita lui se pregătea să plece spre penitenciar, Dragnea se pregătea să părăsească închisoarea în care a spus că a trăit „doi ani şi două luni de chin şi suferinţă, abuzuri şi umilinţă”.

Odată ce a ajuns în faţa zidurilor închisorii, Irina a văzut în faţa ei mulţimea compusă din zeci de jurnalişti şi susţinători ai lui Dragnea. Printre ei au fost prezenţi Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi avocata Flavia Teodosiu.

A fost nebunie la Rahova

Pe măsură ce televiziunile anunţau că marele moment al ieşirii lui Dragnea se apropia, tensiunea creştea în sufletul Irinei. La un moment dat, jurnaliştii au reacţionat în forţă. La fel au făcut şi oamenii care au venit cu mesaje de susţinere pentru Dragnea.

Dragnea şi Irina Tănase s-au revăzut în faţa penitenciarului Rahova

Breaking news! Dragnea ieşise. Scăpase de povara grea a gratiilor. Era un om liber şi îşi regăsea libertatea, despre care a spus că i-a lipsit enorm. Dar cel mai mult i-au lipsit copiii săi şi Irina. Dar Irina? Unde este Irina? Aceasta era întrebarea care îl preocupa pe omul zilei. N-o putea vedea din cauza mănunchiului de camere şi a reporterilor care erau ca un ciorchine în jurul său.

Dragnea: Unde-i Irina?

Totuşi, chemarea lui şi-a găsit drumul chiar şi în acel vacarm întreţinut de operatorii care duceau lupte corp la corp pentru cele mai bune cadre şi de reporterii care lansau întrebări cu un debit care ar face invidios orice italian.

Cumva, parcă de nicăieri, apare şi Irina, care reuşeşte să-şi facă loc prin mulţime şi să ajungă la iubitul ei, mai în vârstă cu 31 de ani decât ea. Timidă şi graţioasă, ea se apropie de bărbatul ei. Urmează o îmbrăţişare puternică. După câteva şoapte şi cuvinte de dragoste, Dragnea o sărută cu patos.

Scurt, dar cu multă pasiune. Exact ca-n vechile filme americane! Nu este nicio exagerare şi vă puteţi convinge de adevărul acestor spuse urmărind înregistrarea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: