Evenimentul Zilei > Monden > Liviu Dragnea a fost văzut cu Denise Rifai! Ce va zice Irina Tănase? Pozele sunt clare
Liviu Dragnea a fost văzut cu Denise Rifai! Ce va zice Irina Tănase? Pozele sunt clare

Liviu Dragnea a fost văzut cu Denise Rifai! Ce va zice Irina Tănase? Pozele sunt clare

Imaginile momentului, în România! Liviu Dragnea a acceptat invitația prezentatoarei Denise Rifai și a răspuns unora dintre cele mai incomode întrebări primite vreodată. Duminică, 17 octombrie, veți afla ce răspunsuri a oferit fostul președinte al PSD în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai″, difuzată la Kanal D.

Amintim că prezența lui Liviu Dragnea lângă Denise Rifai nu este întâmplătoare. În momentul în care a fost eliberat din penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a punctat că va avea un dialog intens cu reprezentanții mass media.

Într-adevăr, așa a fost. La scurt timp după eliberare, Dragnea i-a acordat primul interviu Ancăi Alexandrescu, fosta consilieră care îl intervievase și în spatele gratiilor. Invitat la Realitatea Plus, Dragnea a lansat mai multe dezvăluiri incendiare despre lumea neștiută a serviciilor de informații și legăturile cu politicienii.

De asemene, fostul președinte al Camerei Deputaților a profitat de ocazie și a dezvăluit că se va implica în susținerea partidului Alianța pentru Patrie. Despre APP, Liviu Dragnea a susținut recent că are peste 75.000 de membri.

Ulterior, Dragnea a mai acordat un interviu pentru Realitatea Plus, iar acum a schimbat registrul. La invitația prezentatoarei Denise Rifai, acesta s-a prezentat la Kanal D și a particiapt la filmarea ediției de duminică, 17 octombrie 2021, de la 22:45.

Denise Rifai nu l-a menajat pe Liviu Dragnea

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, Denise Rifai nu și-a menajat invitatul și i-a pus întrebări incomode. În videoclipul de promovare al emisiunii au fost insersate câteva dintre acestea, dar putem bănui că au fost altele și mai dificile.

Amintim că înaintea lui Dragnea, în aceeași emisiune au mai participat Viorica Dăncilă, Elena Udrea, Gabriela Firea, Cozmin Guşă, Adrian Năstase și Ludovic Orban.

„Ce gust are puterea?”, „Aţi dat ordin să fie bătuţi românii pe 10 august?”, „Aţi ameninţat-o cu moartea pe Gabriela Firea?”, „Este Viorica Dancila premierul ales de iubita dumneavoastră? (n.r. – Irina Tănase)”, „Câţi bani de buzunar vă dă iubita? (n.r. – Irina Tănase)”, „I-aţi interzis fostei soţii să participe la nunta fiului dumneavoastră?”, „De câte ori aţi minţit ca să vă atingeţi scopul?”, „Credeţi că mai aveţi vreo şansă în politică?”, sunt doar câteva dintre întrebările care l-au vizat pe Liviu Dragnea.