Evenimentul Zilei > Politica > Sfidează ghinionul sau transmite un mesaj dușmanilor? Liviu Dragnea a plecat de la pușcărie cu o pisică neagră
Sfidează ghinionul sau transmite un mesaj dușmanilor? Liviu Dragnea a plecat de la pușcărie cu o pisică neagră

Sfidează ghinionul sau transmite un mesaj dușmanilor? Liviu Dragnea a plecat de la pușcărie cu o pisică neagră

Liviu Dragnea, aflat într-o campanie de promovare a partidului lansat împreună cu câţiva prieteni, a dezvăluit că a adoptat o pisică neagră care era colegă cu el în curtea închisorii.
Dragnea susține că în spatele gratiilor a început să îndrăgească o pisicuță neagră care se afla în curtea penitenciarului. Fostul lider al PSD a început să o placă tot mai mult, așa că a decis să o adopte.
Pisica neagră a ajuns în acest fel să fie parte din viaţa lui Liviu Dragnea, iar împreună cu Irina au ales să o adopte, a spus fostul lider PSD la la Realitatea PLUS.

Pisica neagră îi va purta ghinion sau noroc cu noul partid?

„Când am fost plecat și vorbeam la telefon cu Irina (iubita lui Dragnea), se întorcea spre telefon și torcea”, a mai dezvăluit Liciu Dragnea. Pisica neagră adoptată se numește Pinkey.

content-image

Sursa foto: stiripesurse.ro.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va susține o formațiune politică recent înființată, în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Aceasta se numește Alianța pentru Patrie, iar Dragnea anunță că va face foarte multe lucruri pentru acest partid.

„S-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie… ei lansează site-ul partidului, este o aplicație pentru cei care vor să se înscrie… pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a anunțat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre modul în care a fost înființată noua formațiune politică

„Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin Ștefănescu. Acesta mi-a zis că el simte nevoia să sprijine ideea unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri, de oameni infiltrați… Am zis că sunt de acord și voi susține acest partid… A găsit patru oameni obișnuiți, cu curaj, ei sunt membrii fondatorii ai acestui partid. Codrin nu a participat”, a explicat Liviu Dragnea.

Totodată, acesta a oferit detalii despre orientarea partidului pe care îl sprijină, şi spune: „S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România… Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european… Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea la Realitatea PLUS.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: