Adele, Obama şi Anonymous, printre cele mai influente personalităţi din lume

Adele, Obama şi Anonymous, printre cele mai influente personalităţi din lume

Revista "Time" a alcătuit lista anuală a celor mai influente persoane din lume. Printre cei menţionaţi sunt Barack Obama, Mitt Romney, Hillary Clinton, Warren Buffett, dar şi artiste ca Adele, Rihanna şi Viola Davis.

În ceea ce priveşte vedetele din lumea showbizului care şi-au făcut loc în lista publicaţie, se poate remarca o abundenţă de prezenţe feminine, de la actriţe care au impresionat anul acesta, până la cântăreţe care au revoluţionat industria, ca Adele.

Conform tradiţiei, persoanalităţi importante au scris despre cei 100 de oameni incluşi în listă (numai 38 dintre aceştia sunt femei). Adele, de exemplu, cea care a câştigat la ultima ediţia a Premiilor Grammy a plecat acasă cu şase trofee, a fost lăudată de o colegă de breaslă, Pink. "Sunt întotdeauna fericită când lumea ajunge să aprecieze ceva incredibil. Mai ales când este vorba de un talent autentic, cântece foarte bine scrise şi un ambalaj unic", a scris vedeta pop pentru "Time". Alături de Adele, Rihanna este o prezenţă notabilă a listei din industria muzicală. Creatoarea Stella McCartney remarcă altruismul cântăreţei. Actriţe de Oscar Printre actriţele care s-au remarcat în utlimul an, conform publicaţiei americane, se numără câştigătoarea Premiului Oscar în 2012 Viola Davis, Jessica Chastain, remarcată anul acesta tot în "Culoarea Sentimentelor", Claire Danes, care joacă în serialul preferat de Preşedintele Obama, "Homeland", Tilda Swinton şi Kristen Wiig, nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din "Dominişoare de onoare". Actriţa a fost şi nominalizată la Oscar pentru scenariul filmului, pe care l-a scris în colaborare cu Annie Mumolo.

Lista celor de la "Time" include cei mai importanţi politicieni, activişti şi sportivi ai acestui an, dar şi foarte persoane implicate în lumea televiziunii şi a cinematografiei. Producătorul Harvey Weinstein este considerat şi el unul dintre cei mai influenţi oameni după succesul pe care l-a avut anul acesta "Artsitul". "În ultimii 25 de ani filmul independent din America nu a avut un promotor mai bun decât acest om", a scris Johnny Depp despre el. Surorile Middleton, printre cele mai influente persoane ale anului

Ne puteți urmări și pe Google News

Surorile Middleton, Catherine, ducesa de Cambridge şi Pippa, printre cele mai mediatizate vedete, dar şi o inspiraţie pentru britanici au intrat şi ele în topul "Time". O apariţie surprinzătoare este cea a lui Anonymous, colectivul de hackeri, ales cu cele mai multe voturi de cititorii publicaţiei. Pe de altă parte, Steve Jobs este prezent în listă prin biografia scrisă de Walter Isaacson, cel care a realizat povestea creatorului Apple la moartea acestuia.