Traian Băsescu a declarat, la România TV, că lista a fost definitivată în interiorul partidului, adăugând că fiecare dintre candidați are peste 10% în sondaje.

Theodor Paleologu – Primăria Capitalei, Eugen Tomac – Primăria Sectorului 1, Mihail Neamțu – Primăria Sectorului 2, Ioana Constantin – Primăria Sectorului 3, Șefănel Marian – Primăria Sectorului 4, Iliescu Lucian – Primăria Sectorului 5, Florescu Ștefan – Primăria Sectorului 6.

„Alegerile de la București vor da tonul pentru parlamentarele din toamna anului viitor. Observ că alianța USR-PLUS are deja doi candidați pentru fotoliul de Primar General, nu unul. PNL, partidul care a obținut cele mai multe voturi la ultimele alegeri în București, nu și-a anunțat poziția privind localele, deși are o voce care poate să intre oricând în competiție, cu susținere din partea Președintelui reales. Cheia pentru viitorul Capitalei este însă la PMP.

Avem cel puțin trei candidați mai buni decât cei anuntați sau decât cei care își doresc să candideze din partea altor partide. Nu vom accepta niciun fel de improvizație, Capitala are nevoie de un primar cu largă susținere și de aceea vom face tot ce ne stă în putință pentru a le da bucureștenilor ceea ce merită și ceea ce așteaptă de la un Primar General.”, a scris duminică, pe Facebook, Eugen Tomac.

Te-ar putea interesa și: