Evenimentul Zilei > Sport > LIGA I. Doi dintre acționarii Rapidului aruncă săgeți către administatorul judiciar. IATĂ COMUNICATUL
LIGA I. Doi dintre acționarii Rapidului aruncă săgeți către administatorul judiciar. IATĂ COMUNICATUL

LIGA I. Doi dintre acționarii Rapidului aruncă săgeți către administatorul judiciar. IATĂ COMUNICATUL

Disputa dintre suporterii acționari ai Rapidului și Cristina Andronache continuă. Fanii giuleșteni acuză administratorul judiciar al grupării de lângă Podul Grant că ar face jocurile lui Angelo Massone

Imediat după încheierea Adunării Generale a Acționarilor, doi dintre cei patru fani rapidiști care dețin acțiuni la clubul Rapid susțin faptul că Andronache și Massone au boicotat întâlnirea oficială și acuză administratorul oficial că a dezinformat presa.

Mai mult, afaceristul italian se consideră acționar majoritar al Rapidului în baza unui contract de vânzare-cumpărare parafat cu Adrian Zamfir, cel care i-a fost prezentat de către administratorul judiciar drept deţinătorul a peste 99 la sută din acţiunile grupării giuleştene.

Iată comunicatul:

„Rapid continua sa traverseze, in aceasta perioada, momente dificile. E o realitate pe care, in calitate de actionari, dar mai ales de suporteri, de oameni implicati cu sufletul aici, nu incercam sa o negam, nici macar sa o cosmetizam. E spre binele tuturor, insa, ca aceasta realitate sa nu fie distorsionata ori, mai grav, prezentata in functie de interesele de moment, ori de grup. Fie ca vorbim de oameni care atenteaza la ceea ce inseamna starea de spirit Rapid din interior, ori din exterior!

Motivul care ne-a determinat sa dam acest comunicat este publicarea in presa a unei noi informatii FALSE (aparuta din partea administratorului judiciar al Rapid) cum ca Adunarea Generala a Actionarilor de marti 9 septembrie 2014 nu s-a mai tinut din cauza actiunii intentate de domnul Massone in justitie. In realitate, noi, actionarii, am refuzat sa discutam problemele societatii de fata cu o persoana care nu are calitatea necesara pentru a participa la o astfel de sedinta. Nu am facut altceva decat sa dejucam un plan premeditat al administratorului judiciar, care a incercat sa ne puna in fata unui fapt implinit, acceptand si chiar insistand pentru participarea domnului Massone la adunare. Noi am fost cei care au parasit sala de consiliu, in incercarea de a evita astfel perpetuarea a ceea ce consideram ca este deja o politica de mentinere a instabilitatii si incertitudinii la clubul nostru.

In demersurile noastre pentru salvarea Rapidului, ne dorim un partener corect in ceea ce denumim generic presa, constienti fiind ca numai o corecta si constanta mediatizare a fenomenului Rapid ne va ajuta sa mentinem flacara vie si sa mergem asa cum am spus-o mereu: „Obligatoriu Inainte”. Dar aceasta mediatizare va fi benefica doar cand va inceta folosirea presei pentru manipularea opiniei publice, iar informatiile vor fi verificate inainte de publicare si vor fi prezentate intr-un mod obiectiv, independent de interese personale.

In incheiere, ne adresam, rapidistilor de pretutindeni. E timpul sa lasam deoparte orgolii si interese meschine, raportat la tot ce inseamna Rapid. E momentul in care cu mic, cu mare, trebuie sa iesim din starea de letargie, de resemnare, de dezamagire, de dezbinare si sa revenim pe stadion. In ultimul timp am facut greve, chete, am incercat sa sprijinim jucatorii, echipa, clubul… Acum trebuie sa ne ajutam noi pe noi! Purtam cu totii responsabilitatea a ceea ce se intampla sau mai bine zis a ceea ce nu se mai intampla azi in Giulesti. In acest sens, vrem sa mentionam faptul ca initiativa lucrarilor la tribuna a II-a a stadionului Giulesti a apartinut suporterilor si numai datorita ajutorului lor duminica, la meciul cu Universitatea Cluj, vom avea deschise dupa mult timp la aceeasi partida si peluza si tribuna a doua. Impreuna, avand alaturi si pe Nae Stanciu, pe care intotdeauna l-am considerat un adevarat rapidist si a carui cooptare in stafful administrativ o salutam in numele intregii suflari visinii, am dus la bun sfarsit acest demers si suntem in masura ca in continuare sa aducem dezvoltarea clubului pe drumul cel bun.

Avem o mostenire de pret si o datorie sfanta: sa ducem mai departe spiritul Rapid. In numele parintilor si a bunicilor care ne-au insuflat dragostea asta pe care numai noi o putem intelege si pe care copiii nostri au captat-o genetic.

Semnat: actionarii Razvan Capraroiu si Paul Ciobanu.”

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.