Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo, VICTORIE fără emoții cu Gaz Metan Mediaș. Un „câine” a marcat două goluri, dar este trist: „Nu mă bucur”
LIGA I. Dinamo, VICTORIE fără emoții cu Gaz Metan Mediaș. Un „câine” a marcat două goluri, dar este trist: „Nu mă bucur”

LIGA I. Dinamo, VICTORIE fără emoții cu Gaz Metan Mediaș. Un „câine” a marcat două goluri, dar este trist: „Nu mă bucur”

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1 în partida disputată, luni, pe teren propriu, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, în etapa a 4-a a Ligii I.

Dinamo n-a avut mari emoții în confruntarea disputată, luni, cu Gaz Metan Mediaș, echipă împotriva cărea a câștigat cu scorul de 3-1. „Câinii” au deschis scorul prin Paul Anton (32 – penalty) și și-a majorat avantajul în repriza a doua, după „dubla” lui Sergiu Hanca, din minutele 72 șu 75. Golul de onoare al oaspeților a fost reușit de Sergiu Popovici, în al 4-lea minut al prelungirilor.

La final, Sergiu Hanca a afirmat că se bucură pentru echipa sa, dar nu pentru el, chiar dacă a marcat de două ori. „Am venit după o înfrângere la Bilbao și aveam moralul la pământ. Sunt foarte fericit pentru echipă, dar pentru mine nu sunt fericit deloc. O să vă spun la sfârșitul sezonului de ce. Mă bucur că sunt criticat, pentru că așa poate voi deveni mai bun. O să demonstrez la sfârșitul sezonului de ce sunt în stare. Până acum se pare că am demonstrat prea puțin ce pot", a spus Hanca la Look TV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: