Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. CS „U” Craiova și Dinamo au remizat într-un meci la care nervii au EXPLODAT la final. Cosmin Contra: „JEGURILOR, cu Steaua v-ați pus capră”
LIGA I. CS „U” Craiova și Dinamo au remizat într-un meci la care nervii au EXPLODAT la final. Cosmin Contra: „JEGURILOR, cu Steaua v-ați pus capră”

LIGA I. CS „U” Craiova și Dinamo au remizat într-un meci la care nervii au EXPLODAT la final. Cosmin Contra: „JEGURILOR, cu Steaua v-ați pus capră”

CS „U” Craiova și Dinamo au remizat, scor 2-2, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a play-off-ului campionatului intern. Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, și-a ieșit din minți la final.

CS „U” Craiova a încheiat la egalitate confruntarea cu Dinamo, jucată, sâmbătă, la Turnu Severin, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii I. Scorul a fost 2-2, iar după fluireul final, nervii au dat în clocot. Gazdele au deschis scorul, prin Andrei Ivan (13), oaspeții au revenit după reușitele lui Jose Romera (56) și Dan Nistor (81). Apoi, oltenii au egalat prin Hristo Zlatinski (90+2), într-un moment în care craiovenii evoluau în inferioritate numerică, după elimianrea lui Alexandru Mateiu (88). Zlatinski a văzut și el cartonașul roșu, după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

„Jegurilor, cu Steaua v-aţi pus capră, cu noi vă daţi viaţa!", a strigat Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, după fluierul final, conform Digi Sport. „Cei de la Craiova trebuie să aibă mai mult respect pentru clubul Dinamo. Dacă e ura istorică față de club, ar trebui să aibă respect față de mine. La gol, a venit (n.r. – Zlatinski) în fața băncii noastre și ne-a înjurat un pic. Se transmite de la club. M-aș fi bucurat să aibă această răutate și în celelalte meciuri", a declarat „Guriță”, la final.

Dinamo se află pe locul al 3-lea al clasamentului, cu 33 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. Primele două poziții sunt ocupate de Steaua (37) și FC Viitorul (34).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: