Liga Campionilor - Rezultate. Inter Milano - Trabzonspor 0-1! Benfica - Manchester United 1-1

Liga Campionilor - Rezultate. Inter Milano - Trabzonspor 0-1! Benfica - Manchester United 1-1

În această seară s-au disputat ultimele opt partide din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Turcii de la Trabzonspor au dat lovitura pe "Giuseppe Meazza", învingând-o pe Inter Milano, fără Cristi Chivu, cu 1-0.

În afară de duelul din Elveţia, unde FC Basel a învins Oţelul Galaţi cu 2-1, în Grupa C s-a mai jucat partida Benfica Lisabona - Manchester United. Cele două echipe au încheiat la egalitate, scro 1-1, "diavolii" anulând prin Giggs avantajul luat de "vulturii" lusitani prin Cardozo.

În Grupa A, Manchester City, care a pornit ca din puşcă în noul sezon al Premier League, s-a împiedicat de Napoli, scor 1-1, în timp ce Villarreal a fost ţinută la respect de nemţii de la Bayern Munchen, oaspeţii impunându-se cu 2-0. Lille, campioana Franţei, a risipit un avantaj de două goluri în faţa ruşilor de la ŢSKA Moscova, care au egalat prin "dubla" lui Doumbia. Inter Milano, câştigătoarea Ligii Campionilor în 2010, a debutat cu un insucces şocant în actuala ediţie: 0-1 în faţa propriilor suporteri, în duelul cu turcii de la Trabzonspor.

Real Madrid a câştigat greu la Zagreb, 1-0 cu Dinamo, în Grupa D, în timp ce Ajax Amsterdam şi Olympique Lyon au încheiat la egalitate, fără goluri.

Ne puteți urmări și pe Google News

REZULTATE LIVE:

GRUPA A

Manchester City - Napoli 1-1 Au marcat: Kolarov (74) - Cavani (69)

Villarreal - Bayern Munchen 0-2 Au marcat: Kroos (7), Rafinha (76)

GRUPA B

OSC Lille - ŢSKA Moscova 2-2 Au marcat: Sow (45), Pedretti (57) - Doumbia (72, 90)

Internazionale Milano - Trabzonspor 0-1 A marcat: Celustka (76)

GRUPA C Benfica Lisabona - Manchester United 1-1 Au marcat: Cardozo (24) - Giggs (42)

GRUPA D

Dinamo Zagreb - Real Madrid 0-1 A marcat: Di Maria (54)

Ajax Amsterdam - Olympique Lyon 0-0