Fosta iubită a lui Răzvan Simion susține că și-ar dori ca melodiile ei să prindă și la publicul din străinătate și, astfel, să cunoască mai mult succes în plan muzical. Drept urmare, pentru a-și îndeplini visul, la mai bine de două luni de la despărțirea de Răzvan, artista spune că ia în considerare să se mute dincolo de granițele țării. O decizie finală, spune Lidia, va lua în funcție de cum vor merge lucrurile pe viitor.

Ea a povestit despre intențiile și planurile sale de viitor, spunând că o carieră muzicală de succes în străinătate o atrage destul de mult, chiar dacă nu este, așa cum mărturisește, cea mai mare dorință a ei.

„Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucrurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a spus Lidia Buble, conform viva.ro.

Totodată, Lidia Buble a povestit ce o mai leagă de fostul iubit, de care s-a despărțit în urmă cu mai bine de două luni. Se pare că Răzvan joacă un rol important în cariera ei muzicală, el fiind cel care o susține și o ajută să se dezvolte în această direcție.

„Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a precizat artista de 27 de ani în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Ea a adăugat că  locuiește în aceeași casă cu Răzvan, chiar dacă între ei nu mai este nimic.

George Burcea, mesaj șocant: „Eu stiu cum este să nu ai ce mânca!”

Vulpița își asmute fanii pe Daiana de la Puterea dragostei. Vezi cine le-a învrăjbit pe cele două