Umeri dezgoliți, păr umed și ciufulit și un chip fără pic de machiaj, au reprezentat rețeta prin care Lidia i-a impresionat pe fani.

Sigur, comentariile fanilor nu au întârziat să apară. „Chiar arăți de milioane / Foarte frumoasă / Îți stă așa de bine naturală”.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. „Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum”, Spunea Lidia Buble la un moment dat. „Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere.”, scrie Cancan.

Sursa: Cancan

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane. Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”.