Lidia Buble nu pare afectată de despărţire, iar ca dovadă avem ultima postare a sa de pe contul de socializare unde arată că este lipsită total de inhibiții şi că viaţa continuă şi după Răzvan.

Artista a postat o imagine extrem de provocatoare, în care îi sunt puse în valoare posteriorul și piciorele bine lucrate la sala de fitness.

După anunţul făcut de Răzvan, în care a scris că: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert si pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viaţă frumoasă, Sufleţel!”, Lidia a adunat peste 40.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. Ca dovadă că fanii o plac mai mult singură decât într-o relaţie.

Replica Lidiei Buble

Imediat, Lidia Buble a șters toate fotografiille cu ei, foarte multe din vacanţele exotice petrecute împreună. Mai mult, Lidia s-a arătat deranjată faţă de de cei care tot insistau să afle motivul despărţirii lor. Pentru că, recent, se vorbea de nuntă. Lidia Buble ar fi  spus că iubitul ei trebuie mai întâi s-o ceară de soţie, abia apoi să se gândească la nuntă: El trebuie să vină să mă ceară de soție înainte, de la mama și de la tata și… apoi vedem”.

Fanii Lidiei Buble sunt în extaz

 „O zeiță cu chip înnobilat de lumina pură a frumuseții, și pentru un trup fascinant ce atinge perfecțiunea absolută ….
…. Un minunat Rai al frumuseții, al eternei frumuseți, cu o literalitate perfectă , o splendoare care se distanțează de excelență, alcătuind toate elementele constitutive în ale esenței nobleței Chipului Uman …… ”

Altcineva a scris: „Lidia, ești binecuvântată de D-nezeu, ai tot ce trebuie pentru a fi un artist desăvârșit. Felicitări pentru tot”.  

Sursa foto: instagram.com/lidiabuble