Evenimentul Zilei > Social > Bebino, liderul clanului Sportivilor, adus la audieri direct din pat. FOTO
Bebino, liderul clanului Sportivilor, adus la audieri direct din pat. FOTO

Bebino, liderul clanului Sportivilor, adus la audieri direct din pat. FOTO

Liderul clanului Sportivilor, Marius Alecu, a fost săltat de poliţie ieri dimineaţă după ce ar fi ameninţat un martor din dosarul său.

Interlopul Marius Alecu, poreclit Bebino a fost dus la audieri, după ce a ameninţat un martor în dosarul scandalului sângeros în care a fost implicat în urmă cu câteva luni. Marius Alin Alecu a căzut victimă în fața Clanului Țiganilor.

Liderul clanului Sportivilor, Marius Alecu, a fost luat de mascaţi direct din pat, în pijamale

Pe numele interlopului au apărut acuzaţii în noul dosar instrumentat de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției în cazul unui martor într-un alt dosar cu privire la scandalul sângeros în care Bebino a fost la un pas de moarte.

Bebino, interlopul care a ajuns la Spital în urma unei răfuilei

Pentru a-l constrânge pe unul dintre martori să îşi schimbe declaraţia dată în instanţă, Bebino l-ar fi ameninţat şi chiar i-ar fi avariat autoturismul

„În data de 24 august 2021, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”, se arată în comunicat.

Persoanele vizate, au fost depistate și conduse la audieri

În fapt, o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a-l determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date.

Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Acțiunea a benefiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Brigăzii Rutiere”, se mai arată într-un comunicat al Poliţiei.

Cine este Bebino, șeful Clanului Sportivilor

Potrivit cancan.ro., interlopul a fost avansat în vara anului trecut în poziția de lider al Clanului Sportivilor, după o răfuială în public cu Bibiloi, predecesorul său. Marius Alin Alecu, poreclit Bebino, a căzut victimă în fața Clanului Țiganilor, fiind atacat și aproape măcelărit în plină stradă. Mai mult, evenimentul sângeros a avut loc exact cu două zile înainte ca Bebino să împlinească vârsta de 27 de ani.

Bebino a fost transportat atunci de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Acolo, bărbatului i s-a oferit pază, pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale.