Evenimentul Zilei > Politica > Un lider al PSD face ritualuri masonice şocante. Au apărut fotografiile cu apucăturile ciudate
Un lider al PSD face ritualuri masonice şocante. Au apărut fotografiile cu apucăturile ciudate

Un lider al PSD face ritualuri masonice şocante. Au apărut fotografiile cu apucăturile ciudate

În mass-media au apărut câteva fotografii șocante de la ritualurile masonice organizate de un lider al PSD.

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, care-l au ca principal protagonist pe Petre Pop, consilier județean PSD, dar și cel mai controversat politician din această localitate (aflat în concediu de paternitate pe o indemnizație mai mare decât a primarului, adică circa 5000 de lei), informează Câmpia Express.

Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice.
Conform sursei citate, la Câmpia Turzii există un "Mare Orient" format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculina condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii. 


Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele "Maestrului Mason" Petre Pop.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: