Poliţiştii fac acum verificări, iar Inspectoratul Şcolar a cerut conducerii şcolii să-i tragă la răspundere pe vinovaţi. Conform presasm.ro, una dintre fete a fost dată dispărută până astăzi.

Scandalul s-a petrecut marți, într-o sala de clasă de la Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" din municipiul Carei. Una dintre eleve a sărit să o lovească pe o colegă pentru că aceasta ar fi pus mâna pe ea, în urma unor discuţii.

Cele două s-au îmbrâncit, iar una dintre ele a pus mâna pe o bancă, pe care a ridicat-o, amenințând că o lovește pe cealaltă. Elevele s-au oprit doar după intervenţia colegilor.

Bătaia a intervenit la o zi după ce aceleași eleve s-au lovit într-un bar aflat lângă școală.

”Am demarat o anchetă internă și am sesizat poliția. Din datele pe care le deținem până acum agresiunea a început luni după-masă, după orele de curs, respectiv după ora 15.00, la un local de lângă liceu. Agresoarea L.T, din clasa a X-a, a lovit-o pe o elevă din clasa a IX-a, apoi a amenințat-o să nu spună la nimeni nimic. Apoi, marți dimineață, în jurul orei 07.00, înainte de orele de curs, a avut loc o nouă agresiune. Tot de către L.T. Iar victima nu a spus nimic, că a fost amenințată să nu spună nimic. Nici dirigintele nu știa nimic. Este păcat că o astfel de faptă, un incident izolat, afectează imaginea întregului liceu, cu rezultate foarte bune la olimpiadă”, a declarat Adrian Micovschi, directorul liceului, pentru PresaSM.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JbGLKQBhGnU" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Te-ar putea interesa și: