Evenimentul Zilei > Politica > Liberalii denunță frăția PSD cu infractorii
Liberalii denunță frăția PSD cu infractorii

Liberalii denunță frăția PSD cu infractorii

Deputatul PNL Florin Roman acuză PSD că susține infracționalitatea și că-i apără pe violatori, criminali și tâlhari, respingând un proiect de lege prin care interzice autorilor infracțiunilor cu violență să beneficieze de prevederile recursului compensatoriu.

Mai mult, susține parlamentarul, social-democrații resping o altă propunere legislativă care prevede închisoarea pe viață pentru ucigașii polițiștilor aflați în misiune.

„PSD continua sa dea mai multe drepturi infractorilor decât victimelor. (…) Nici tâlhăria din scara unui bloc din Alba Iulia, nici crima de la Mediaș, nici alte nenorociri nu reușesc sa-i convingă pe pesediști ca victimele sunt mai importante decât infractorii periculoși. Nici măcar faptul că din cei 21.000 de infractori eliberați, din care 7..000 de criminali, violatori și tâlhari, nu mai puțin ce 2.000 au comis din nou infracțiuni violente“, a arătat Florin Roman într-o declarație de presă.

În același context, deputatul avertizează că în fiecare zi crește numărul infractorilor violenți care ies din pușcării și revin în stradă din cauză că PSD refuză să abroge în integralitatea sa, legea recursului compensatoriu.

„PNL solicită PSD sa rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii! Votul împotriva acestor legi e un vot pentru criminali și împotriva românilor, care nu mai sunt în siguranță! România a ajuns un rai al infractorilor și un iad al oamenilor atacați și uciși în plină stradă!“, a precizat Florin Roman.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: