Leta Ilie s-a lansat în afaceri, cu banii obținuți în urma partajului. Cei doi copii ai cuplului au rămas după divorț cu mama lor.

Leta Ilie (45 de ani), fosta soție a lui Sabin Ilie (45), îl acuză de adulter pe ex-atacantul de la Steaua, Dinamo sau Rapid.

Recent, Leta a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada când era încă soția fotbalistului.

„Nu am avut probleme cu soții sau iubite, doar cu admiratoare care veneau cu tricouri brodate pentru Sabin. Găseam cutiuțe cu medalioane de aur. Eu eram geloasă tare. Le mai alergam. L-am prins o dată la hotel.

Am vrut să îi fac o surpriză plăcută, m-am aranjat, mi-am pus o fustiță scurtă, dar a fost una nereușită pentru el și pentru mine. L-a salvat Adrian atunci. Au făcut schimb de apartamente și Adrian s-a speriat când m-a văzut. Sabin era cu o domnișoară în altă parte. A ieșit Sabin, a ieșit și aia și am dus-o cinci metri de păr până la scări”, a declarat Leta.

Sabin Ilie a revenit în fotbal în 2018, pentru o scurtă perioadă de timp. Acesta a fost jucător-antrenor la Viitorul Domnești.

Inițial, Sabin Ilie s-a retras din activitate în 2009. De-a lungul carierei, a jucat la Steaua, Fenerbahce, Kocaelispor, Valencia, UE Lleida, FC Național, Dinamo, Rapid, Energie Cottbus, CC Yatai, JS Sainty, Iraklis, UTA și Hailifeng, potrivit gsp.ro