Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a lansat LENJERIA INTIMĂ Harry Potter! Cine poate rezista unor astfel de imagini SENZUALE – GALERIE FOTO
S-a lansat LENJERIA INTIMĂ Harry Potter! Cine poate rezista unor astfel de imagini SENZUALE – GALERIE FOTO

S-a lansat LENJERIA INTIMĂ Harry Potter! Cine poate rezista unor astfel de imagini SENZUALE – GALERIE FOTO

La 20 de ani după ce scriitoarea britanică J.K. Rolling a binecuvântat Planeta cu „Harry Potter și Piatra Filosofală”, Yandy, compania cunoscută pentru faptul că a inventat lenjeria intimă croită după prințesele din filmele Dinsey, a transpus tematica din celebrul roman într-o colecție nouă, care va fi pe placul tututror bărbaților.

Pe lângă faptul că imită foarte bine tematica Harry Potter, colecția lansată de compania Yandy este și foarte accesibilă ca preț.

Criticii acuză compania că se folosește de filme celebre, precum cele lansate de Disney, și transpune într-un mod nu numai trivial dar și rasist în articolele de lenjerie intimă produse, interpretări ale personajelor respective.

Dincolo de critici, lenjeria intimă Harry Potter va aprinde cu siguranță imaginația bărbaților care iubesc acest film, dar și femeilor dornice să-și stimuleze vizual partenerii.

Galeria foto vă oferă detalii vizuale delicioase despre această colecție apetisantă, a căror produse costă, în medie, 36 de dolari.