Evenimentul Zilei > Actualitate > Legi doar pentru fraieri! ”Triplul” ministru Bode, suprins la UNTOLD fără mască de protecție, în mijlocul mulțimii. FOTO
Legi doar pentru fraieri! ”Triplul” ministru Bode, suprins la UNTOLD fără mască de protecție, în mijlocul mulțimii. FOTO

Legi doar pentru fraieri! ”Triplul” ministru Bode, suprins la UNTOLD fără mască de protecție, în mijlocul mulțimii. FOTO

Ministrul de Interne Lucian Bode, tocmai cel care trebuie să apere și să aplice legea îi sfidează pe români, considerându-i niște proști. Prezent la Cluj, la UNTOLD, Bode a fost surprins fără mască de protecție, în timp ce ceilalți participanți la festival erau obligați să o poarte. 

Sindicatul Europol a reacționat față de atitudinea sfidătoare a ministrului Bode. „Unicul ministrul 3 în 1″, a fost surprins la festivalul Untold de la Cluj-Napoca fără mască de protecţie, arătând că el a folosit-o pentru fotografia oficială, dar apoi a dat-o jos.

Pe bună dreptate, sindicaliștii se întreabă după atitudinea arogantă a ministrului „ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la Untold”.

Legea în România se împarte între „jmecheri” şi „fraieri”

„Ministrul de interne, ministrul justiţiei şi ministrul transporturilor «wanna be», Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecţie. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior şi-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri». Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în braţe în aglomeraţie şi şcolile unde nu se permite vizita părinţilor la prima zi de şcoală a copiilor lor”, arată reprezentanţii Sindicatului Europol. Ei se întreabă ce ar trebui să le spună poliţiştii oamenilor pe care îi amendează pentru nepurtarea măştii de protecţie.

„După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeaşi faptă”, au scris sindicaliștii Europol pe Facebook, atașând și o poza edificatoare.

Legea nu este pentru un ministru așa „capabil”

Și aveam pretenții de la cel mai „competent” ministru în toate domeniile. Lucian Bode este denumit ministrul 3 în 1 întrucât, la această oră este ministru de Interne, interimar la Justiție și a fost și ministru al Transporturilor. Bine, singurul ministru al Justiției din epoca modernă fără studii juridice.

Mai mult, pe 30 august s-a împlinit un an de la accidentul rutier provocat de mașina SPP în care ministrul Transporturilor pe atunci, Lucian Bode, se „odihnea” pe bancheta din spate. Șoferul său a intrat într-o depășire a unei coloane întregi și a lovit o mașină, în plin, pe celălalt sens. Mașină care circula regulamentar.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: