Evenimentul Zilei > EVZ Special > Legendarul Alex Ferguson i-a spart arcada „fiului” său, David Beckham
Legendarul Alex Ferguson i-a spart arcada „fiului” său, David Beckham

Legendarul Alex Ferguson i-a spart arcada „fiului” său, David Beckham

Marele antrenor scoțian îi face o caracterizare nemiloasă unuia dintre cei mai mari fotbaliști cu care a lucrat vreodată.

Două legende ale fotbalului mondial: Sir Alex Ferguson și David Beckham. Scoțianul l-a inventat pe mijlocașul englez, la mijlocul anilor ‘90, promovându-l la echipa mare a lui Manchester United, acolo unde își făcuseră loc și colegii de generație ai lui David: Paul Scholes, Gary și Phil Neville și Ryan Giggs.

Beckham a confirmat încrederea lui Ferguson, a devenit o mare vedetă a fotbalului mondial, dar avea să-l dezamăgească pe scoțian. Succesul pe care îl avea englezul în lumea mondenă i-a frânt elanul din teren, consideră fostul manager al lui United. Care a dezaprobat întotdeauna relația dintre elevul său și Victoria, fostă componentă a trupei Spice Girls.

Legătura dintre Ferguson și Beckham avea să se deterioreze cu trecerea timpului și să se rupă în 2003, atunci când managerul l-a lovit pe fotbalist cu o gheată în față, făcându-i praf arcada. În cartea „Alex Ferguson – Autobiografia mea”, scoțianul îi dedică un capitol și lui David.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: EVZ Special, Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: