Evenimentul Zilei > Actualitate > 2.000 de FEMEI de toate vârstele i-au trecut prin dormitor. Este o LEGENDĂ la Hollywood, dar nimeni nu știa DETALIILE PICANTE din viața sa
2.000 de FEMEI de toate vârstele i-au trecut prin dormitor. Este o LEGENDĂ la Hollywood, dar nimeni nu știa DETALIILE PICANTE din viața sa

2.000 de FEMEI de toate vârstele i-au trecut prin dormitor. Este o LEGENDĂ la Hollywood, dar nimeni nu știa DETALIILE PICANTE din viața sa

Este o legendă la Hollywood, și când a fost întrebat despre numărul femeilor care i-au trecut prin dormitor, a afirmat că peste 2.000, de toate vârstele.

Și-a pierdut virginitatea la 20 și un pic de ani, dar asta nu l-a împiedicat să aibă peste 2.000 de partenere sexuale, de toate vârstele. Jack Nicholson este cunoscut pentru filmele în care a jucat, dar nu multă lume a știut că el este un Don Juan la Hollywood.

“Mă interesează sexul! Mă preocupă foarte mult subiectul. Îl ador!”, a mărturisit actorul pe la începutul anilor ’70.

Cuceririle au urmat din anii '50 până astăzi. Astfel, numărul de femei care i-au trecut prin dormitor se ridică la peste 2.000.

Anjelica Huston, Madonna, Lara Flynn Boyle, Kim Basinger și chiar Meryl Streep sunt câteva dintre celebritățile care ar fi cedat farmecelor acestui actor.

„Și au fost de toate vârstele. Chiar mamele lor… unele dintre ele împreună cu mamele lor”, a adăugat încântat Jack Nicholson.