Evenimentul Zilei > Monden > Legătura dintre Familia Regală și dușmanul de moarte al lui Putin. „Nu se poate ascunde cine deține controlul”. FOTO
Legătura dintre Familia Regală și dușmanul de moarte al lui Putin. „Nu se poate ascunde cine deține controlul”. FOTO

Legătura dintre Familia Regală și dușmanul de moarte al lui Putin. „Nu se poate ascunde cine deține controlul”. FOTO

Revista Time a lansat TOP 100 cei mai influenți oameni din lume în anul 2021. Coperta publicației înfățișează cuplul de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, însă pe „iconițele” alăturate pozei celor doi soți este surprins și numele dușmanului de moarte al președintelui Rusiei, Vladimir Putin - Alexei Navalny.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au declarat „onorați” să fie vedetele de pe coperta revistei Time, care prezintă topul celor mai influenți 100 de oameni de pe planetă din 2021. Aceștia apar într-un articol care include o ședință foto „ciudată” și un omagiu entuziast din partea unui prieten care îi laudă pentru că „oferă o voce celor neauziți” și aleg să „lupte” în loc să trăiască o viață liniștită în conacul lor din California, relatează Daily Mail.

TOP 100 cei mai influenți oameni: Legătura dintre cuplul Harry – Meghan Markle și Alexei Navalny. „Nu se poate ascunde cine deține controlul”

Cu ocazia celei de-a 37-a aniversări a lui Harry, publicația Time a lansat o ediție în care surprinde TOP 100 cei mai influenți oameni ai anului 2021. Pe coperta publicației este surprins cuplul de Sussex – ducele stă în spatele soției sale, Meghan Markle, cu brațele pe umărul ei drept.

Surpriza pentru internauți vine din partea disidentului rus Alexei Navalny, inclus și el în TOP-ul celor 100 de persoane influente din anul 2021. Alături de aceste nume sonore se numără și Naomi Osaka, Dolly Parton și Britney Spears.

Un critic a afirmat că fotografia de copertă reflectă dinamica puterii în relația lor, deoarece Meghan se află în fața soțului ei. „Wow, această fotografie spune multe. Nu se poate ascunde cine deține controlul”. Însă editorul de imagine al Time, Dilys Ng, care a luat decizia finală cu privire la imaginea de copertă, a declarat, miercuri, că portretul surprinde „dinamica puternică a soților Sussex ca parteneri egali”.

„Prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, nu numai că sunt onorați să facă parte din TOPUL celor 100 (n.r. cei mai influenți oameni din 2021) și de cuvintele prietenului și partenerului José Andrés, dar și să scrie despre Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, care se află în lista publicației”, au transmis cei doi duci de Sussex pe site-ul lor, Archewell.

Harry și Meghan Markle „luptă”, la fel ca Alexei Navalny. Ce a scris publicația despre disidentul rus

Prietenul cuplului de Sussex, Andrés, a comentat: „Într-o lume în care toți au o părere despre oameni pe care nu îi cunosc, ducele și ducesa au compasiune pentru oamenii pe care nu îi cunosc. Ei nu se rezumă la opinii. Ei luptă”. Andrés a spus că cei doi soți sunt „binecuvântați prin naștere și talent și plini de faimă”, adăugând: „Ar fi mult mai sigur să se bucure de norocul lor și să rămână tăcuți. Harry și Meghan nu sunt oameni care să se mândrească”.

Pe copertă, Harry este îmbrăcat în negru și Meghan în alb pe o terasă din cadrul conacului lor de 14,65 milioane de dolari. O altă poză îi înfățișează în ținute verzi, zâmbindu-și unul altuia și ținându-se de mână în timp ce se plimbă prin proprietatea lor din Montecito, California.

În descrierile oferite de revista Time în TOP-ul celor 100 cei mai influenți oameni din anul 2021, despre cuplul de Sussex editorii au notat că „transformă compasiunea în acțiuni pe teren prin intermediul fundației Archewell (n.r. fundație deținută de prietenul lor, Andrés)”. Aceștia „luptă” să ofere „o voce celor neauziți”.

Liderul opoziției ruse, Alexei Navalny, surprins în același TOP, alături de Harry și Meghan Markle, „ghimpele din coasta lui Vladimir Putin” a fost încarcerat anul trecut, după ce a luptat împotriva sistemului rus. A fost „altruist și curajos” și chiar și „atotputernicul Vladimir Putin recunoaște puterea unui singur om fără teamă”, notează revista TIME.

Peter Rigaud—Laif/Redux
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: