Evenimentul Zilei > Monden > Lecţii despre viaţă de la Carmen Harra
Lecţii despre viaţă de la Carmen Harra

Lecţii despre viaţă de la Carmen Harra

Carmen Harra şi-a lansat sâmbătă 28 noiembrie, în România, cartea „Lecţii despre viaţă”.

Lansarea s-a desfăşurat la hotelul Phoenicia şi a fost urmată de un seminar.

Carmen Harra, considerată şi prezicătoarea Hollywoodului, a devenit celebră în urma profeţiilor acesteia referitoare la evenimente occidentale. Stabilită în Florida, Harra profesează ca psiholog terapeut şi este autoarea unui număr impresionant de cărţi practice de tranformare personală. Teoriile ei se bazează pe faptul că, prin încredere şi autocontrol, oricine poate avea acces la o viaţă lipsită de griji, plină de optimism şi fericire.

Metodă de autoperfecţionare

În cartea tocmai lansată, Harra vorbeşte, printre altele şi despre folosirea afirmaţiilor, care constituie o metodă verificată de autoperfecţionare, “tocmai datorită capacităţii lor de a ne remodela creierul. La fel ca în cazul exerciţiilor fizice, afirmatiile cresc nivelul de hormoni ai fericirii şi ne determină creierul să formeze noi grupuri de gânduri pozitive”. Şi iată câteva dintre afirmaţiile automotivante din lista celor 35 care figurează în cartea “Lecţii despre viaţă”: 1. Sunt arhitectul vietii mele, ii pun temelia si aleg ce va contine; 2. Astazi sunt plin de energie si coplesit de bucurie; 3. Corpul meu este sanatos, mintea imi este stralucita, iar sufletul, senin; 4. Sunt deasupra oricaror ganduri negative si fapte josnice; 5. Am fost inzestrat/a cu nenumarate talente, pe care voi £ncepe sa le folosesc chiar de astazi; 6. Ii iert pe toti cei care mi-au facut rau in trecut si ma detasez in mod pasnic de ei; 7. Un fluviu de compasiune imi spala mania si mi-o inlocuieste cu iubire; 8. Sunt calauzit/a la fiecare pas de Spiritul care ma conduce spre ceea ce trebuie sa stiu si sa fac; 9. (Pentru cei casatoriti) Cu fiecare zi care trece, casnicia mea devine mai puternica, mai profunda si mai trainica; 10. Am calitatile necesare pentru a fi o persoana de succes; 11. (Pentru cei care au o afacere) Afacerea mea creste, se extinde si prospera; 12. Energia creativa ma strabate si ma conduce catre idei noi si stralucite; 13. Fericirea este o optiune. imi bazez fericirea pe realizarile mele si pe binecuvantarile primite; 14. Capacitatea mea de a depasi provocarile este nelimitata, potentialul meu de a reusi este infinit; 15. (Pentru cei fara serviciu) Merit sa fiu angajat si platit bine pentru timpul, efortul si ideile mele. Cu fiecare zi care trece sunt mai aproape de gasirea slujbei perfecte pentru mine; 16. Sunt curajos si infrunt orice; 17. Gandurile mele sunt in intregime pozitive si viata mea este imbelsugata si prospera.

Printre cele mai cunoscute cărţi ale autoarei Carmen Harra (cunoscuta românilor sub numele de Carmen Mureşan şi ca membră a trupei Trio Express) se mai numără “Karma de fiecare zi”, “Decodificarea destinului”, “Unitatea fiinţei” şi “Sănătate la trei niveluri”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.