Una dintre cele mai apreciate maneliste din România, Larisa Munteanu, s-a dezbrăcat de secrete într-o ședință foto cu adevărat incendiară, iar rezultatul este exploziv. Conținutul pozelor trezește cele mai ascunse instincte.

Tânăra care și-a câștigat cu mare ușurință renumele de „Prințesa manelelor” s-a dezbrăcat într-o ședință foto explozivă, potrivit Cancan.

Larisa Munteanu s-a lăsat fotografiată în cele mai incitante poziții și în cea mai sexy lenjerie intimă pe care a găsit-o. Ca o adevărată profesionistă, Larisa Munteanu s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat, iar rezultatul este cum nu se poate mai incitant. 

Lipsită complet de inhibiții, bruneta focoasă ce a devenit cunoscută pentru mișcările senzuale din ringul de dans la show-urile de manele și-a expus formele bine definite și bustul generos. S-a văzut aproape tot! Din câte se pare, Larisa Munteanu nu ratează nicio ocazie să-şi expună formele senzuale.

Focoasa brunetă s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele. Formele bine conturate au făcut-o celebră. Mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii au transformat-o într-una dintre cele mai interesante figuri ale showbizului autohton. De asemenea, bruneta a impresionat prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei.

În urmă cu câteva săptămâni, „Prințesa manelelor” și Loredana Chivu au fost protagonistele unor scene care păreau desprinse din filmele pentru adulți. Fără să le pese cei care i-ar fi putut privi, Loredana Chivu și Larisa Munteanu s-au sărutat în cel mai senzual mod cu putință. Busturile generoase ale celor două vedete au făcut deliciul tuturor.