"Lamborghini" made in China, la "numai" 55.000 de euro

"Lamborghini" made in China, la "numai" 55.000 de euro

O companie din China s-a gândit să realizeze şi să vândă replici ale supermodelelor Lamborghini. Evident, chinezăriile, care, e drept, seamănă destul de bine cu celebrele maşini sport italiene, nu se pot lăuda cu performanţe de top. Interesant este doar preţul: 55.000 de euro.

Companiile din China le dau dureri de cap producătorilor auto occidentali de fiecare dată când lansează un model copiat fără jenă după un SUV, o berlină sau un coupe aflat deja în showroom-uri.

Recent, nişte băieţi deştepţi din China s-au gândit să realizeze şi să vândă replici ale supermodelelor Lamborghini, vesteşte "chinacartimes.com".

Chinezăriile seamănă cu celebrele maşini sport din Peninsulă, poartă sigla Lamborghini şi costă "numai" 55.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

De multe ori mai puţin decât originalul.

Chinezii nu ascund faptul că în locul unui V10 sau V12 autentic utilizează un umil motor Toyota cu patru cilindri (2.2 litri) - motiv pentru care "supermodelul" chinezesc poate sprinta de la zero la 100 km/h în... 9 secunde.

Cei care vor ca maşinile lor să aibă măcar puţin dintr-un supermodel italian original, pot primi, pentru 6.000 de euro, un set de jante originale Lamborghini!

Cheia originală ar costa, susţine autorul replicii, 1.100 de euro.

Nici "producătorul", nici articolul postat pe "chinacartimes.com" nu face lumină în ceea ce priveşte provenienţa motoarelor de Toyota şi, mai ales, a cheilor originale Lamborghini.