Evenimentul Zilei > Actualitate > Lady Gaga câştigă 30 de milioane de dolari de pe urma contului de Twitter
Lady Gaga câştigă 30 de milioane de dolari de pe urma contului de Twitter

Lady Gaga câştigă 30 de milioane de dolari de pe urma contului de Twitter

Cântăreaţa ar datora o mare parte din veniturile sale contului pe care îl are pe reţeaua de socializare. Ea ar fi câştigat anul trecut 30 de milioane de dolari de pe urma activităţii sale pe Twitter, scrie revista "NME".

Lady Gaga şi-a construit de-a lungul timpului o relaţie foarte bună cu cei 20 de milioane de fani care o urmăresc pe Twitter. Îi convinge pe oameni să reacţioneze la tweet-urile ei şi scrie pe reţea ca şi cum ar avea acelaşi statut ca fanii ei. John Bonini, care lucrează pe partea de marketing la firma Impact Branding & Design a declarat că acest cont îi creşte popularitatea vedetei, mărind astfel veniturile ei, şi în acelaşi timp convinge o mare parte din fani să cumpere legal muzica lui Gaga.
Lady Gaga a ajuns la începutul acestei luni la 20 de milioane de followers pe Twitter, lăsând cu mult în urmă alte vedete internaţionale active pe reţeaua de socializare. Justin Bieber are puţin peste 18 milioane de fani, iar Katy Perry 15,75 de milioane. Lady Gaga se foloseşte des de acest mijloc de comunicare pentru a comenta şi anumite ştiri şi apariţii ale sale. Cântăreaţa a declarat, însă, că va dispărea o perioadă din atenţia presei, după ce va fi difuzat interviul pe care i l-a acordat lui Oprah, pentru că nu mai are ce să spună nou. Interviul va fi difuzat în Statele Unite în această seară.
Sursa: NME

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: