Evenimentul Zilei > Social > LACRIMILE unui câine ABANDONAT de stăpâni, într-o filmare care te poate urmări TOATĂ VIAȚA. Câtă suferință… VIDEO
LACRIMILE unui câine ABANDONAT de stăpâni, într-o filmare care te poate urmări TOATĂ VIAȚA. Câtă suferință… VIDEO

LACRIMILE unui câine ABANDONAT de stăpâni, într-o filmare care te poate urmări TOATĂ VIAȚA. Câtă suferință… VIDEO

Un câine este cel mai bun prieten al omului, deoarece este loial în orice situație, iar dragostea sa este necondiționată. Doar din aceste argumente ne putem da seama cât de dureros este pentru ei să fie abandonați de stăpân.

Un exemplu deosebit de trist și în același timp care provoacă furie, este situația lui AJ, un câine în vârstă de șase ani, care a fost abandonat la Carson Animal Shelter, California alături de fratele său Toby.

Profund traumatizați că nu mai se află în casa în care au fost crescuți, alături de stăpânii lor, cei doi câini, un pitbull și un labrador, au dezvoltat un comportament atipic, lucru care i-a determinat pe angajații adăpostului să elibereze imagini cu aceștia. Înghesuiți într-un colt, câinii au început să plângă.

În imagini se poate observa cum Toby are ochii plini de lacrimi și tremură. O voce de femeie poate fi auzită încercând să-l calmeze, dar fără rezultat.

„AJ este un câine superb și are o energie uimitoare. Acesta a fost predat alături de frumosul său frate Toby. S-au comportat foarte bine când au venit aici, chiar și în timpul unor plimbări, dar acum sunt confuzi și singuri. Se vede pe ei că le este dor de casă”, a declarat o anfajată a adăpostului.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: