Evenimentul Zilei > Monden > Lacrimi amare și suspine la Antena 1. Acesta poate fi sfârșitul. Alegerea tensionată de care depinde totul
Lacrimi amare și suspine la Antena 1. Acesta poate fi sfârșitul. Alegerea tensionată de care depinde totul

Lacrimi amare și suspine la Antena 1. Acesta poate fi sfârșitul. Alegerea tensionată de care depinde totul

Duminica viitoare va avea loc Marea Finală a competiției Asia Express, iar bătălia devine din ce în ce mai strânsă și mai dură. Lidia și Estera Buble au izbucnit în plâns duminică, atunci când au ajuns la Irina Fodor și au ales cutia care le va decide soarta. Fetele au vorbit despre sentimentele care le încearcă.

Îndrăgita competiție Asia Express se apropie cu pași repezi de final, iar lupta devine din ce în ce mai strânsă. În joc au mai rămas doar patru echipe, care se luptă pentru un loc în marea finală. Duminica viitoare, ediția ”Drumul Împăraților” va ajunge la final, iar telespectatorii vor putea urmări ultimele bătălii dintre echipele rămase în concurs.

De-a lungul timpului, participanții la cursă au fost nevoiți să de-a dovadă de rapiditate, putere de convingere, dar și anduranță. Unii au reușit să ducă la îndeplinire sarcinile cu brio, alții au întâmpinat diverse obstacole. Lidia și Estera Buble au reușit să demonstreze tuturor cât de puternice sunt, însă duminică seara nu și-au mai putut abține lacrimile și au izbucnit în plâns.

Cele două surori au fost copleșite de emoții atunci când au terminat cursa și au ajuns lângă prezentatoarea Irina Fodor. Ele au aflat că sunt ultima echipă ajunsă la destinație și au izbucnit în plâns la gândul că viitorul lor în competiție depinde doar de ele. Conform regulamentul emisiunii, surorile Buble au ales una dintre cele două cutii rămase, iar interiorul acesteia le decide soarta.

”A fost foarte greu să aleg o cutie, pentru că stai sa te gândești că într-una este o piatră roșie sau în cealaltă verde, iar totul depinde de alegerea ta. Îmi vine sa plâng și să râd în același timp”, a spus Lidia Buble.

Lidia și Estera Buble au fost puternice și au demonstrat că pot face față multor provocări, însă duminică nu au reușit să ajungă printre primele echipe. Soarta lor în competiția Asia Express depinde doar de conținutul cutiei pe care chiar ele au ales-o. După ce au izbucnit amândouă în plâns și au ales viitorul, fetele s-au liniștit și au vorbit despre sentimentele care le încearcă. ”Plângem de ciudă, pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie”, au susținut ele la final.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.