Editura Evenimentul si Capital

La un curs | Poveștile lui Bruno

Autor: | | 7 Comentarii | 5368 Vizualizari

Căsătoria tradițională dintre o femeie și un bărbat de vârste apropiate este un eșec – spunea profesorul la catedră cu voce puternică și autoritară.

Nu cunosc nici un om a cărui fericire să dureze pe termen lung într-o relație maritală creștină. Ea produce frustrare, ratarea oportunităților, limitarea inteligenței, comportament primitiv, perversiuni și mai ales norme și legi care îngrădesc instinctele naturale ale oamenilor. Căsătoria între homosexuali este legitimă și produce cel puțin aceeași fericire ca și căsătoria creștină. Și nu numai ea trebuie să fie recunoscută oficial, ci și căsătoria poligamă, a mai multor persoane. Ba chiar și căsătoria cu minorii, căci Sigmund Freud ne-a demonstrat că instinctele sexuale se dezvoltă de la naștere și își cer dreptul la afirmare înaintea vârstei legale de 18 ani. Priviți la cuplurile din sudul Franței și veți vedea multe fetițe de 12-14 ani alături de bărbați de 60 de ani și chiar de peste 80 de ani, iar pe chipurile lor veți vedea mulțumire pentru că au libertatea să -și exprime în public sentimentele, fără a fi batjocoriți, umiliți sau hărțuiți. Dreptul la fericire este un drept inalienabil al omului, iar politicienii și religiile care limitează acest drept sunt retrograde. Ați văzut că în Germania incestul a fost dezincriminat, iar relațiile sexuale dintre tată și fiică, dintre mamă și fiu sunt acceptate ca normale, căci s-a demonstrat științific faptul că relațiile dintre rude sunt cele mai puternice emoțional și sexual. Și nu doar aceste căsătorii alternative trebuie să fie legalizate, ci și cele cu morții. Ați aflat că în Olanda căsătoria cu morții a fost recunoscută ca legitimă de un tribunal. Dacă un individ vrea să țină acasă trupul iubitei lui moarte și să oficializeze această dragoste dacă n-a avut ocazia sau cheful în timpul vieții ei, trebuie să i se permită acest lucru.


FOTO: Bruno Ștefan


Vedeți pe Internet cazuri cu oameni care fac dragoste cu cadavre și trebuie să înțelegeți că e normal ca necrofilia să aibă aceiași legitimitate ca și monogamia. Și zoofilia este îndreptățită săși afirme dreptul la existență, căci dragostea oamenilor cu animalele este atât de des întâlnită încât nu mică vă va fi mirarea exploziei ei sociale în momentul recunoașterii ei legale. Cunosc ciobani care s-au îndrăgostit de o anumită oaie, femei care își iubesc nespus câinele, țărani care fac dragoste cu caprele. Toți aceștia și-ar oficializa relațiile dacă nu ar fi supuși oprobiului public. Religia a instituit monopol pe un singur tip de relație sexuală și căsătorie și le-a scos în afara legii pe toate celelalte. Atunci când celelalte tipuri de căsătorii vor avea aceleași drepturi ca și căsătoria tradițională, oamenii vor căuta noi posibilități de a fi fericiți, iar iubirea va institui mai multă armonie în societate decât frustrarea sexuală generalizată de acum.

Profesorul vorbea la fiecare prelegere despre perspectivele pe care freudomarxismul le deschide omenirii: despre dreptul la eutanasiere, despre obligația începerii educației sexuale a copiilor încă de la grădiniță și a experimentării încă de mici a tuturor formelor de satisfacție sexuală, despre dreptul bătrânilor la stimularea libidoului prin relații libere cu tineri și adolescenți, despre practicarea actului sexual în public, despre obligația bisericilor de a recunoaște și oficializa taina căsătoriilor alternative, despre celebrarea dragostei în toate formele în care ea dorește să se manifeste: cu saltelele gonflabile sau cu animalele, cu vii sau cu morții.


„Nu cunosc nici un om a cărui ferecire să dureze pe termen lung într-o relație maritală creștină. Ea produce frustrarea, ratarea oportunităților, limitarea inteligenței, comportament primitiv”


Pagina 1 din 2

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI