"Domnule Rareş Bogdan, nu-mi face o deosebită plăcere să vă văd", i-a spus fostul președinte Traian Băsescu, imediat ce a intrat în studio. ,,Nici mie. Eram cu câţiva prieteni, cu fiul meu, mă întorceam de la Snagov, dar m-a sunat patronul acestei televiziuni, domnul Cosmin Guşă, să vin în emisiune, dar nu este o plăcere. Aţi jignit până acum", a răspuns Rareș Bogdan.

Acesta l-a întrebat pe fostul șef al statului dacă a știut ce s-a întâmplat la ANRP. ,, Aţi dat-o în patimă de a face propagandă. Cum vă imaginaţi că aş fi ştiut şi nu se întamplă nimic. Atât avem ca informaţie. In 2010 a venit la mine dna Udrea si mi-a spus ca in lumea politica se vorbeste foarte mult de ANRP. Am chemat instituţiile abilitate să facă cercetari,, a răspuns Traian Băsescu.

"Sustineti in continuare afirmatia cu ofiterii acoperiti?", a continuat Rareș Bogdan. " Susţin categoric ca nu s-a respectat Constitutia Romaniei din 91 care spunea ca magistratii nu pot fi recrutati. Dupa ce am ajuns presedinte am cerut institutiilor sa renunte la ofiterii acoperiti din Justitie. Ce s-a intamplat, nu stiu", a subliniat Basescu.

.Ulterior, pentru că Rareș Bogdan a spus că el nu minte, Traian Băsescu l-a întrebat: ,,Vreţi să vă dau exemple?,,.