Imaginile incredibile au fost surprinse la Institutul Chengdu, unde bărbați și femei deopotrivă iau parte la antrenamente epuizante. Tinerele care aleg să se perfecționeze în cadrul acestui institut trebuie să care bușteni, să învețe tehnici de autoapărare și luptă corp la corp, să învețe să dezarmeze posibili atacatori, toate acestea în timp ce poartă tocuri amețitoare, fuste strâmte și cele mai frumoase zâmbete.Antrenamentele sunt susținute în medii dure, cum ar fi râurile învolburate și bălțile noroioase.

Pe scurt, stewardesele învață să dea dovadă de profesionalism în timp ce sunt în aer și să fie elegante, având de asemenea și abilitățile necesare de a imobiliza pasagerii problematici.

Una dintre probleme de la absolvire implică spargerea unei farfurii dintr/o singură lovitură.  

Unul dintre instructorii acestui institut a declarat pentru Daily Mail că aceste tehnici sunt foarte practice, mai ales acum, în contextul atacurilor teroriste din ce în ce mai dese.

De la început, școala noastră a pus la dispoziția studenților, antrenamente și cursuri speciale. Ne dorim ca ei să nu cunoască numai artele fine ale culturii chineze, ci să aibă și un psihic puternic, să fie pregătiți pentru orice, mai ales pentru situațiile privind posibilele atacuri teroriste.

Citește și: