Evenimentul Zilei > Actualitate > „La casa de papel” , primele imagini din a doua parte a sezonului 5! Când vor apărea noi episoade pe Netflix
„La casa de papel” , primele imagini din a doua parte a sezonului 5! Când vor apărea noi episoade pe Netflix

„La casa de papel” , primele imagini din a doua parte a sezonului 5! Când vor apărea noi episoade pe Netflix

„La casa de papel” este un serial fenomen, care a reușit că cucerească o lume întreagă. Imaginația și inteligența ieșită din comun a lui El Profesor și modul în care acționează întreaga echipă ne-a ținut mereu cu sufletul la gură. În urmă cu aproximativ o oră, Netflix a venit cu vești bune pentru fanii serialului. Primul trailer oficial pentru a doua parte a sezonului final a fost postat pe Youtube, dar și pe celebra platformă de filme.

Cunoscut în România ca „Fabrica de bani”, serialul spaniol „La casa de papel” a fost, încă de la lansare, în topul celor mai vizualizate seriale de pe Netflix. Întreaga serie pune accent pe două mari spargeri, care sunt menite să le ofere protagoniștilor o viață lipsită de griji. Întreaga operațiune este condusă de către El Profesor, interpretat de Álvaro Morte. Țintele propuse de grupul de infractori nu sunt deloc ușor de jefuit, fiind vorba despre instituții ale statului, extrem de bine păzite. Prima operațiune are loc în Monetăria Regală a Spaniei, iar cel de-al doilea jaf are loc în Banca Spaniei.

Serialul fenomen a fost creat de către Álex Pina, iar actorii principali sunt Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, María Pedraza, Darko Perić, Kiti Mánver, Hovik Keuchkerian, Luka Peroš, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Rodrigo de la Serna și Najwa Nimri. În ceea ce privește locațiile alese pentru filmare, actorii au călătorit în Spania, Italia, Tailanda, Argentina, Panama, Danemarca și Portugalia.

Ultimul sezon al serialul „La casa de papel” a fost deja lansat pe celebra platformă Netflix, însă a fost împărțit în două părți. Sezonul complet este alcătuit din 10 episoade, însă doar cinci dintre acestea sunt puse la dispoziția cinefililor. Filmările pentru întregul sezon au luat sfârșit, iar în curând urmează să fie încărcate și ultimele cinci episoade. Până atunci însă, cinefilii se pot bucare de primul trailer pentru a doua parte a sezonului final. Acesta a fost publicat în urmă cu aproximativ o oră pe canalul oficial de Youtube al celor de la Netflix.

Când vor apărea ultimele cinci episoade din „La casa de papel”

Sezonul final este unul plin de evenimente, iar planul lui El Profesor pare să se prăbușească. Din nou autoritățile fac lucrurile greșit, doar din dorința de a se răzbuna pe grupul de infractori care le creează mari probleme. Primele cinci episoade din ultima parte ne-au arătata cum lucrurile se pot schimba radical în doar câteva minute, însă acțiunea nu a luat sfârșit. După ce o bună parte din echipă moare, ultima care trece în neființă este Tokyo.

Sfârșitul se apropie, iar acțiunea este din ce în ce mai tensionată. Nimic nu mai pare atât de simplu cum era planul inițial, iar autoritățile nu vor deloc să negocieze cu grupul de infractori rămași în Banca Spaniei. Trailerul ultimelor episoade din serialul „La casa de papel” ne arată faptul că evenimentele pot lua din nou o altă turnură. Finalul filmului va fi adăugat pe Netflix pe data de 3 decembrie, însă până atunci, vă lăsăm să vă bucurați de câteva secvențe.

Publicat in categoriile: Actualitate, Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: