Un material video din noiembrie 2003, când reşedinţa lui Jackson a fost percheziţionată, a scos la iveală imagini cu un dulap secret în care s-au găsit numeroase materiale obscene: fotografii cu minori, imagini cu copii torturaţi şi scene de sadomasochism.

Raportul poliţiei arată că s-au găsit numeroase imagini controversate în baia şi în dormitorul artistului. Fotografiile înfăţişează adolescenţi sau chiar copilaşi, complet nud sau parţial dezbrăcaţi şi numeroase cărţi care conţin ilustraţii cu bărbaţi nud şi cu pre-adolescenţi în ipostaze şocante. 

Publicaţia Radar Online a obţinut în exclusivitate raportul poliţiei şi documentele juridice, iar unul dintre investigatorii cazului a declarat că Michael Jackosn reprezenta un pericol pentru copii.

"Documentele îl prezintă pe Jackson drept un prădător alienat de obsesii sexuale şi droguri, care-şi manipula victimele, folosind imagini sexuale explicite sadice cu sânge şi animale sacrificate, cu acte sexuale perverse, pentru a-i momi şi a-i face să se supună pe copii să-i facă voia. vea imagini explicite dezgustătoare care înfăţişau scene şocante cu minori torturaţi, fotografii pornografice cu aduţi şi minori, dar şi cu scene sadomasochiste, în care femeile erau siluite", transmite Mediafax

Autorităţile au cercetat materialele găsite şi au ajuns la concluzia că ele erau folosite de indivizi ca el, care intenţionau să molesteze copii pentru a-i seduce. 

Ron Zonen, avocatul care a făcut parte şi din echipa iniţială, prezentă la procesul lui Jackson din 2005 a declarat că există dovezi clare că megastarul ar fi molestat copii, chiar artistul recunoscând că petrecea foarte mult timp cu copiii în pat. 

"Am identificat cinci cazuri de băieţi diferiţi, care au fost agresaţi de Michael Jackon. Nu-i nicio îndoială că Jackson a molestat copii. Michael Jackson a recunoscut că lua copii, pe rând, şi petrecea foarte mult timp cu ei în pat."

În ciuda acestor dovezi şi a mărturiilor victimelor, Jackson a fost achitat, iar procesul s-a încheiat în favoarea sa. 

După acest proces, starul muzicii pop a dispărut din viaţa publică, retrăgându-se în Bahrain, apoi în Europa şi, ulterior, în Las Vegas.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac rezultat în urma unui amestec de şapte medicamente, calmante şi antidepresive, lăsând în urmă o moştenire muzicală fabuloasă, dar şi numeroase scandaluri şi controverse generate de stilul său de viaţă excentric..

 

Te-ar putea interesa și: