Evenimentul Zilei > Actualitate > La 10 ani a ucis un ALIGATOR de 4 metri, cu arbaleta. MONSTRUL acvatic cântăreşte peste 360 kg | GALERIE FOTO
La 10 ani a ucis un ALIGATOR de 4 metri, cu arbaleta. MONSTRUL acvatic cântăreşte peste 360 kg | GALERIE FOTO

La 10 ani a ucis un ALIGATOR de 4 metri, cu arbaleta. MONSTRUL acvatic cântăreşte peste 360 kg | GALERIE FOTO

O fetiţă de 10 ani din Texas a doborât cu o arbaletă un aligator de aproape 4 metri lungime. Reptila uriaşă cântăreşte 362 de kilograme.

Potrivit Daily Mail, micuţa Ella nici nu a clipit când monstrul acvatic şi-a făcut apariţia, în timp ce se afla la vânătoare împreună cu părinţii săi Tony şi Cindy Hawk.

Despre Ella Hawk se poate spune deja că este un vânător cu experienţă, având deja a activ mai multe trofee de renume, deşi este încă în şcoala primară.

De altfel ea vânează de mai mulţi ani cot la cot cu părinţii săi. Tatal său are o afacere în construcţii, iar mama sa este în timp ce mama ei este de meserie hair-stylist. Ambii sunt însă vânători şi pescari experimentaţi care au cu ce se lăuda.

Aligatorul de dimensiuni impresionante a fost vânat de Ella Bestia se afla pe râul Guadalupe Victoria, în apropiere de Texas, în 27 septembrie. Ea a ucis fiara dintr-o singură lovitură, săgeata fiind ochită deasupra ochilor temutului prădător.