Evenimentul Zilei > Monden > L-a taxat! Lavinia Pîrva, replică subtilă pentru Ștefan Bănică, după ce cântărețul a postat poze cu fiica lui și-a Andreei Marin
L-a taxat! Lavinia Pîrva, replică subtilă pentru Ștefan Bănică, după ce cântărețul a postat poze cu fiica lui și-a Andreei Marin

L-a taxat! Lavinia Pîrva, replică subtilă pentru Ștefan Bănică, după ce cântărețul a postat poze cu fiica lui și-a Andreei Marin

Lavinia Pîrva i-a răspuns lui Ștefan Bănică, după ce bărbatul a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare alături de fiica sa, Violeta, a cărei mamă este Andreea Marin. La câteva zile distanță, actuala soție a lui Ștefan Bănică a făcut un gest care a atras numeroase reacții din partea internauților.

Lavinia Pîrva a răspuns gestului lui Ștefan Bănică. Deși actorul preferă să-și țină viața departe de ochii publicului, recent, a postat o poză în care a apărut alături de fiica sa, Violeta, a cărei mamă este Andreea Marin. Toți fanii au rămas uimiți de fotografia publicată de artist. Gestul bărbatului a fost taxat, la doar câteva zile distanță.

Lavinia Pîrvu i-a răspuns pe măsură lui Ștefan Bănică. Ce a făcut la doar câteva zile după gestul bărbatului

La doar câteva zile după ce soțul ei a publicat o poză cu fiica sa, Lavinia Pîrvu nu s-a lăsat mai prejos și a împărtășit cu fanii ei o fotografie rară. În poză apare ea, Ștefan Bănică și fiul lor, în vârstă de doi ani.

De obicei, cuplul nu expune în spațiul public copilul, iar dacă publică vreo fotografie cu fiul lor, cei doi părinți au grijă să cenzureze chipul băiatului. Acest lucru a atras, de-a lungul timpului, reacții negative din partea internauților, care nu înțeleg de ce mama copilului îl postează dacă nu-i expune chipul.

Lavinia Pîrvu a decis, însă, să încalce „regula” și să le arate fanilor poza în care apare mezinul familiei, Alexandru.

Internauții reacționează: „Cu cine seamănă copilul blond?”

Fanii brunetei nu înțeleg cu cine seamănă Alexandru, copilul pe care îl are cu Ștefan Bănică. Băiatul este blonduț, însă ambii părinți sunt bruneți. Internauții au început imediat să reacționeze, unii cu mesaje de admirație, în timp ce alții s-au arătat uimiți.

„Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, „Arată-l că este frumos”, „Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, „Asa blondut???”, „Și el are ochii albaștri ca frații lui”, „Cu cine seamănă copilul tău blond?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor Lavinei Pîrva.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: