Evenimentul Zilei > Sport > L-a făcut KO pe Florin Călinescu! Lovituri în serie încasate de vedeta de televiziune
L-a făcut KO pe Florin Călinescu! Lovituri în serie încasate de vedeta de televiziune

L-a făcut KO pe Florin Călinescu! Lovituri în serie încasate de vedeta de televiziune

Actor și om de televiziune, Florin Călinescu a fost făcut KO de un personaj cu greutate din lumea fotbalului.

Legenda clubului din Ștefan cel Mare, Cornel Dinu, a reacționat după interviul în care Călinescu afirma că dinamoviștii sunt vinovați că Nicolae Dobrin nu a jucat niciun minut la „mondialul” din 1970.

„Un actoraş care, jucând de la început un rolişor de «prăduitor», cum se spune la Rahova, în «Lumini şi umbre», a rămas cam la fel şi în zilele noastre. Numai că în devălmăşia de mitocănie şi tupeu obraznic emanate ades de televiziunile fără număr de la noi a avut succes. Pentru aşa ceva, n-a avut nevoie nici de sufleur, ca în minusculele roluri de mai mult purtat tava, pontate la teatru”, a tunat Dinu în Fanatik.

Cel supranumit „Procuroru” a continuat atacul, făcându-l KO pe Florin Călinescu din câteva fraze: „Abjecţiile debitate despre tot şi despre toate într-o miştocărie de ţaţă de şanţ şi ulucă, ce n-a auzit că există curs gimnazial, l-au scos la lumina mahalalelor. Practic, a accentuat întunericul de acolo. Dispărând prin distrugere premeditată după 1990, prea repede, eşalonările valorice, obraznicul urbei a triumfat”.

Dinu îi reamintește actorului de serile petrecute împreună la „cârciumile” Bucureștilor: „S-ar putea ca memoria să-ţi joace feste. Ai stat de câteva ori la masă cu mine şi cu Gino la «Calcio», din Amzei – ce-i drept, te acceptam pe post de măscărici, spre ore înaintate – şi ţi-am povestit cu lux de amănunte cum au stat lucrurile”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: