Cu toate acestea, echipa lui Zelensky neagă faptul că ar fi fost luate anumite decizii pentru ocuparea unor funcții cheie din Ucraina, conform Unimedia.info, preluat de realitatea.net.

Reprezentanții prezidențiabilului ucrainean au mai adăugat că aceste decizii vor fi luate ținând cont de opinia publică, ci nu într-o manieră „de culoar”.

Liga.net, folosindu-se de surse apropiate lui Zelensky, susține că fostul procuror-șef al DNA din România, Laura Codruța Kovesi, ar figura pe lista posibililor candidați pe care echipa lui Vladimir Zelensky, în cazul victoriei la alegerile prezidențiale, i-ar propune la funcția de Procuror General al Ucrainei.

De asemenea, pe această listă s-ar afla și fostul procuror SUA, Martha Boersch. Printre celelalte acțiuni pe care ar dori să le facă Zelensky, dacă ar deveni Președintele Ucrainei, este să propună mai multe candidaturi pentru șefia Ministerului Afacerilor Externe și a Serviciului de Securitate al Ucrainei.

Pentru a realiza aceste obiective, Vladimir Zelensky trebuie să îl învingă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale pe actualul președinte, Petro Poroșenko.

 

 

Te-ar putea interesa și: