Update: Candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă ia în calcul să participe la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, candidatul PNL, cu formatori de opinie, jurnalişti şi politologi, care urmează a avea loc marți 19 noiembrie.

 

Stirea inițiala: Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) anunţă că va asigura „un spaţiu neutru” pentru dezbaterea electorală anunţată de preşedintele Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalişti şi politologi. Propunerea a fost agreată de echipa de campanie a candidatului PNL la prezidenţiale. Astfel, dezbaterea cerută de președintele României se va desfăşura, marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, transmite Agerpres.

„Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi-a manifestat deschiderea de a asigura un spaţiu neutru de desfăşurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România, pentru buna informare a opiniei publice şi pentru cultura democratică a societăţii româneşti.

Având în vedere anunţul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanţi ai mass-media şi politologi şi în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreată.

Evenimentul va avea loc marţi, 19 noiembrie 2019, într-un spaţiu neutru politic, dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă Agerpres de SNSPA.

Te-ar putea interesa și: