Evenimentul Zilei > Sport > Kira și Ianis Hagi divulgă secretele familiei! Care este povestea carnețelului purtat mereu de ”Regele” fotbalului
Kira și Ianis Hagi divulgă secretele familiei! Care este povestea carnețelului purtat mereu de ”Regele” fotbalului

Kira și Ianis Hagi divulgă secretele familiei! Care este povestea carnețelului purtat mereu de ”Regele” fotbalului

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ”Regele” fotbalului românesc are o familie extrem de frumoasă. Gică Hagi este mândru cu cei doi copii ai săi, iar acest lucru este și reciproc. Atât Ianis, cât și Kira, poartă cu mândrie numele Hagi, iar uneori mai dau din casă mici secrete ținute ascunse de cei doi părinți.

Familia Hagi a apărut de nenumărate ori în presă ca fiind un model pentru toți. Tatăl, cu o carieră strălucită, a fost un exemplu pentru copiii săi, iar Ianis îi calcă pe urme. Fiul ”Regelui” este un celebru jucător de fotbal care a reușit o performanță uimitoare până la cei 23 de ani. A fost dorit de multe cluburi celebre din Europa, iar în prezent își desfășoară activitatea la Rangers. Mezina familiei, Kira, este o superbă domnișoară pasionată de tot ceea ce înseamnă artă. A reușit să devină actriță, însă talentul ei poate fi observat și pe șevalet. În ciuda vârstei extrem de mici, ea are deja mai multe expoziții cu tablourile sale.

Carierele celor doi copii au fost, se pare, extrem de importante pentru celebrul lor tată, Gică Hagi. Kira își aduce aminte cu drag de unele momente petrecute în sânul familiei și îl descrie pe tatăl său ca fiind un părinte extrem de implicat în creșterea copiilor, dar și extrem de organizat. Recent, mezina familiei a dezvăluit modul în care ”Regele” își nota ideile importante din toate discuțiile cu ei. Pe când avea doar 12 ani, a fost pusă de către părinți să le comunice drumul pe care vrea să îl urmeze în viață, pentru ca ei să se poată ocupa de tot parcursul până la reușită.

”La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid. Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.

Ianis Hagi face dezvăluiri despre greutatea care i s-a pus pe umeri purtând un nume celebru

Până acum am vorbit despre Gică Hagi, un nume emblematic în istoria fotbalului, însă din această familie face parte și Marilena. Atât soțul, cât și cei doi copii, au doar cuvinte de laudă la adresa celei care le luminează casa. Kira susține că mama sa este punctul de echilibru și cea care reușește mereu să împace pe toată lumea. Nu este deloc ușor să locuiești într-o casă cu doi fotbaliști și o actriță, însă ea are talentul de a aranja toate lucrurile.

”Ea este lumina noastră. Toți gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă și un suflet mare. Mama m-a iubit necondiționat în orice moment al vieții, m-a lăsat să mă exprim liber și nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Așa am prins curajul acesta de a fi eu însămi”, mai afirmat Kira.

Kira a ales un domeniu de activitate străin celor din familie, însă Ianis Hagi a ales să meargă pe urmele tatălui săi. În timp ce mulți susțin că a avut un avantaj purtând un nume emblematic, mijlocașul susține contrariul. Pe umerii săi a fost pusă o greutate imensă, având deja un standard destul de ridicat. Faptul că este un Hagi nu i-a ușurat traseul în fotbal, ci din contră, a fost nevoit să muncească mai mult, pentru a reuși să se ridice cel puțin la nivelul tatălui său.

”Sunt extrem de mândru de numele pe care îl port. Dar am știut dintotdeauna că nu e ușor să fiu un Hagi. În spatele fiecărui succes ce face ca acest nume să fie iar scandat pe stadioane stau mii de ore de antrenament. Și înfruntarea zilnică a presiunii de a fi fiul tatălui meu”, a scris Ianis Hagi pe Facebook.