Evenimentul Zilei > Monden > Kim Scott a vrut să se sinucidă. Fosta soție a lui Eminem, descoperită zăcând într-o baltă de sânge. „Nu mă resuscitați”. FOTO
Kim Scott a vrut să se sinucidă. Fosta soție a lui Eminem, descoperită zăcând într-o baltă de sânge. „Nu mă resuscitați”. FOTO

Kim Scott a vrut să se sinucidă. Fosta soție a lui Eminem, descoperită zăcând într-o baltă de sânge. „Nu mă resuscitați”. FOTO

Fosta soție a rapperului Eminem, Kim Scott, în vârstă de 46 de ani, a fost internată în spital după ce, pe data de 30 iulie, a încercat să se sinucidă. Femeia a fost descoperită în baia casei, „sângerând excesiv”.

Kim Scott a fost găsită pe jos, în baie, cu un „obiect neidentificat” în mână și prezentând o „cantitate (mare) de sânge” din cauza rănilor de pe picioare, realizate în încercarea de a se sinucide, arată raportul întocmit de oamenii legii, potrivit Daily Mail. Documentul mai arată că fosta soție a lui Eminem a „încercat să-l lovească pe polițistul care îi adresa întrebări”. Kim Scott avea dificultăți în vorbire, motiv pentru care „și-a încetinit discursul”.

Ce au descoperit anchetatorii în locuința lui Kim Scott. „Nu mă resuscitați”

Potrivit raportului comisiei de anchetă, oamenii legii au găsit o „cutie mică de carton” cu „mesaje întâmplătoare”, adresate membrilor familiei lui Kim Scott. În cutie se mai afla și un mesaj prin care fosta soție a lui Eminem cerea familiei „să nu mă resuscitați”.

Raportul mai menționează că unul dintre prietenii lui Kim a primit un mesaj „lipsit de caracter”, care l-a determinat să verifice situația femeii. Potrivit presei internaționale, el este și persoana care a descoperit-o pe Kim Scott în baie, „înconjurată de sânge”.

Agenții de poliție și serviciile medicale au fost alertate și au intervenit la locul accidentului. Kim a fost ulterior reținută pentru că era foarte „violentă” și nu putea fi supusă altfel evaluărilor.

Relația dintre Eminem și Kim Scott, sursă de inspirație pentru celebrul film 8 Mile

Kim și Eminem, pe numele său real Marshall Mathers III, s-au căsătorit în anul 1999. Doi ani mai târziu, cei doi au divorțat.

În anul 2006, în luna ianuarie, Eminem și Kim Scott s-au recăsătorit, însă s-au despărțit din nou până în luna aprilie. Relația dintre Eminem și Kim a reprezentat sursa de inspirație a celebrului film 8 Mile. Controversatul rapper a făcut, de-a lungul timpului, o serie de dezvăluiri foarte comentate în spațiul public despre fosta lui soție. Acesta a făcut referire la consum de droguri, infidelități, abuzuri etc.

Fostul cuplu are o fată pe nume Hailie Jade, în vârstă de 25 de ani. Eminem a mai adoptat-o pe Whitney, în vârstă de 18 ani, și ulterior pe Alaina, în vârstă de 27 de ani.

Se zvonește că fosta soție a rapperului a fost internată în spital pentru a fi supusă unei evaluări psihologice, însă unele voci susțin că, în prezent, ar fi acasă.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: