Evenimentul Zilei > Actualitate > Kim Kardashian vrea să-l bage la balamuc pe Kanye. El vrea la Casa Albă. Se lasă cu divorț
Kim Kardashian vrea să-l bage la balamuc pe Kanye. El vrea la Casa Albă. Se lasă cu divorț

Kim Kardashian vrea să-l bage la balamuc pe Kanye. El vrea la Casa Albă. Se lasă cu divorț

După ce Kanye West a anunțat că intră în cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA, celebrul artist a început să se confrunte deja cu tot felul de probleme.

La doar câteva săptămâni după ce și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, între Kanye West și Kim Kardashian au început să apară tot felul de certuri, discuții alimentate de problemele pe care aceștia le-au avut în trecut.

Recent, rapperul a mărturisit că a încercat să divorțeze de Kim Kardashian, după ce aceasta s-a întâlnit cu artistul Meek Mill, la un hotel.

West criticat gestul soției sale pe rețele sociale, menționând că este deplasat ca soţia lui să se întâlnească cu Meek Mill pentru a vorbi despre „reforma închisorilor”, acuzând-o de rasism, potrivit Daily Mail.

Ba mai mult, Kanye West a spus că soția și soacra lui au încercat să îl spitalizeze din cauza îngrijorărilor legate sănătatea sa mintală, după intrarea sa bizară în cursa prezidențială din 2020.

„Kris și Kim au dat o declarație fără aprobarea mea … nu asta ar trebui să facă o soție”, a spus

Postările controversate au fost șterse după doar câteva zeci de minute, cu excepția uneia, pe care a semnat-o ca provenind de la „viitorul președinte”.

Apropiați ai celebrului cuplu au declarat că au cei doi trăiesc deja separat și se certau zilnic în timpul carantinei.

Kim a fost lăudată de Meek Mill anul trecut, când rapperul a numit-o „prietenă”, pentru că a făcut treabă bună în reforma închisorilor, însă natura presupusei întâlniri de la hotel nu este clară.

La două săptămâni de când și-a anunțat candidatura la preşedinţie, Kanye West a ținut duminică prima sa campanie, în Carolina de Sud.  „Nu-mi pasă dacă câștig sau nu președinția. Există persoane fără adăpost în fața magazinului Gucci. Îmi pasă de aceste lucruri. Și sunt în slujba lui Dumnezeu”, a declarat el.

În discursul său, artistul a apus accentul pe subiectul avortului, povestind cum, în 2013, soţia lui Kim a încercat să facă avort. Însă a primit un semn de la Dumnezeu şi a simţit că fetiţa lor trebuie să se nască.

„Prietena mea m-a sunat urlând, plângând. Și a spus că „sunt însărcinată”. Ea plangea. Ecranul meu a devenit alb-negru. Atunci L-am simţit pe Dumnezeu. Am sunat-o pe prietena mea și am spus că vom avea acest copil”, a povestit rapperul. El a strigat către mulțime: „Avea pastilele în mână”. Și s-a dezlănțuit, în lacrimi, în timp ce striga: „Aproape mi-am ucis fiica!”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: