Evenimentul Zilei > Actualitate > Kim Kardashian VIOLATĂ! Mărturii ŞOCANTE din partea vedetei!
Kim Kardashian VIOLATĂ! Mărturii ŞOCANTE din partea vedetei!

Kim Kardashian VIOLATĂ! Mărturii ŞOCANTE din partea vedetei!

Vedeta relatează cu lux de amănunt prin ce a trecut în Octombrie anul trecut, în noaptea jafului de la Paris.

Kim Kardashian a povestit într-un episod al serialului ei de televiziune ce a păţit. A fost legată de mâini şi de picioare, iar apoi hoţii i-au pus un căluş pentru a nu putea ţipa după ajutor.

Starul de televiziune a crezut că va fi violată şi apoi ucisă. Acest jaf este cel mai mare din ultimii 20 de ani în care este implicat un cetăţean privat.

Numărul de persoane arestate în cazul acestui jaf armat este de 17, din care 10 au fost deja acuzate. Hoţii au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari. Printre acestea se numără şi inelul de logodnă din aur de 20 de Karate.

“M-a apucat de picioare şi nu eram îmbrăcată. M-a tras spre el, la marginea patului şi atunci am crezut că voi fi violată”, spune Kim.

“M-am rugat doar ca Kourtney să poată avea o viaţă normală după ce îmi va vedea corpul neînsufleţit pe pat…Nu am cum să mai scap din asta, ştiu cum decurg lucrurile de genul ăsta”.

Kim îşi aduce aminte că înainte de a fi legată la gură, le spunea personalului (care a fost forţat să-i aducă pe hoţi la apartamentul acesteia) să le zică atacatorilor că are o familie şi bebeluşi de crescut.

“Am spus: Vom muri? Ei nu mă pot înţelege, dar vă rog să le spuneţi că am bebeluşi, o familie, să mă lase să trăiesc!”.

Le-a arătat unde se află inelul său de 4 milioane de dolari, iar ei au cerut bani.

“Le-am spus că nu am bani şi m-au târât pe hol până în vârful scărilor. Atunci am văzut şi arma”.

“Mă uităm la armă, apoi mă uităm la scări. Nu mă gândeam decât că dacă fug, ori mă împuşcă ori nu. Dar ce mă fac dacă liftul nu vine în timp util sau scările sunt închise? Nu e nicio cale de scăpare.”

Aceştia nu au împuşcat-o pe Kim. S-au îmbrăcat în poliţişti, au închis-o într-o baie şi au fugit. Au reuşit să fugă pe bicilete închiriate din Paris.

Kim afirmă că după ce atacatorii au fugit s-a ascuns într-un tufiş de pe balcon: “A fost foarte greu pentru mine când poliţia a ajuns, deoarece aceştia erau îmbrăcaţi în aceleaşi uniforme, mai puţin măştile de pe faţă”.

De asemenea, aceasta a relatat cum crede că s-a desfăşurat totul: “Probabil că de când am ajuns am fost urmăriţi de un grup de bărbaţi, iar aceştia au văzut pe Snapchat când am spus că Pascal este plecat în oraş cu Kourtney şi că sunt singură. Au prins această ocazie şi au profitat de ea.”

În mod ironic, Kourtney spune că mai devreme în aceeaşi zi au vorbit despre cum ar reacţiona în cazul unui astfel de atac, iar Kim a răspuns spunând că le-ar da tot ce are, că n-o interesează lucrurile materiale.