Evenimentul Zilei > Monden > Kim Kardashian s-a făcut de râs pentru a doua oară la examenul de drept. Reacția divei după aflarea rezultatului
Kim Kardashian s-a făcut de râs pentru a doua oară la examenul de drept. Reacția divei după aflarea rezultatului

Kim Kardashian s-a făcut de râs pentru a doua oară la examenul de drept. Reacția divei după aflarea rezultatului

Kim Kardashian s-a arătat „total deranjată” după ce a eșuat pentru a doua oară la examenul de drept. Dorința de a deveni avocat calificat se amână pentru vedeta rețelelor de socializare.

Kim Kardashian se pregătește de ceva vreme pentru a deveni un avocat calificat. Iar următorul pas al planurilor sale este de a lupta pentru reforma închisorilor din SUA și de a aboli pedeapsa cu moartea.

Femeia de afaceri de 40 de ani a studiat din greu, dar, in păcate, după ce a încercat din nou, a picat iar examenul pentru studenții din anul I de Drept, cunoscut și sub numele de „Baby Bar”.

Examenul de șapte ore este utilizat de facultățile de drept necreditate din California și necesită 70% din răspunsuri pentru promovare. După terminarea examenului Kardashian poate fi văzută verificându-și rezultatele online, înainte de a spune:

„Am eșuat! Acest lucru este foarte enervant. Scorul total la scară: 463. Am cam la fel. Adică, ceva mai rău”. Deși dezamăgită, ea a adăugat: „Este ceea ce este. Știu că trebuie să nu mă stresez. Există atât de multe alte lucruri stresante, încât trebuie să fac mai bine în viitor”.

Kardashian studiază 18 ore pe săptămână sub îndrumarea lui Jessica Jackson, Van Jones și Erin Haney

Acest lucru îl face printre celelalte responsabilități, cum ar fi recentul scandal legat de photoshop și divorțul de Kanye West.

Khloé a liniștit-o, spunând: „Sincer, a avut COVID. A avut sărbătoarea de 40 de ani. Are de-a face cu atât de multe persoane în acelaşi timp, apoi carantina în sine, relația cu Kanye, așa că ar trebui să-și acorde un mic credit chiar dacă nu a luat Baby Bar”, a adăugat ea.

În timp ce Khloé i-a spus că ar fi fost un „miracol” să treacă având în vedere circumstanțele, Kim a răspuns: „Am vrut acel miracol. Eu cred în miracole”. Khloé i-a răspuns: „Știi, este un nou început. Este un început minunat, proaspăt. Vei reuşi”.

Nu este clar când va încerca din nou examenul, deoarece într-un interviu cu Vogue, ea a dezvăluit că a ajuns la jumătatea materiei de studiat, dar a luat o pauză în ultimul an din cauza pandemiei.

„Aș fi lucrat non-stop și aș fi făcut orice, dar nu a depins de mine, am fost nevoită”, a explicat ea, potrivit unilad.