Evenimentul Zilei > Actualitate > Kim Kardashian este ISTORIE! O româncă a ÎNNEBUNIT SUA cu POSTERIORUL ei – Galerie FOTO
Kim Kardashian este ISTORIE! O româncă a ÎNNEBUNIT SUA cu POSTERIORUL ei – Galerie FOTO

Kim Kardashian este ISTORIE! O româncă a ÎNNEBUNIT SUA cu POSTERIORUL ei – Galerie FOTO

Sarah Dumitrescu, fata cea mică a Anamariei Prodan, face senzații în mediul online! Tânăra este foarte sexy și, la cei 18 ani pe care îi are, a reușit să atragă atenția tabloidelor.

Fiica sa cea mică, Sarah Dumitrescu, are 18 ani și este o adevărată bombă sexy, care știe cum să-și pună corpul în evidență, dar se bucură și de un real succes în lumea sportului.

Recent, Sarah Dumitrescu, fata cea mică a Anamariei Prodan a postat o fotografie pe Instagram de-a dreptul incitantă. Îmbrăcată într-un top scurt alb și o pereche de pantaloni mulați pe fund, dar evazați în partea de jos, tot albi, blondina a făcut furori printre internauți. 

S-a fotografiat atât de sexy, încât este imposibil să nu sesizezi ce posterior ferm și apetisant are, astfel că celebra Kim Kardashian este minciună pe lângă ea, notează spynews.ro

Care este secretul ei? Foarte mult sport! Joacă baschet încă de mică, ba chiar a devenit titulară în reprezentativa de junioare a Românei la baschet. Acum joacă pentru cea mai mare academie de sport din lume.