Evenimentul Zilei > Actualitate > Kim Kardashian, devastată de despărțirea de Kanye West. „Mă simt ca o ratată”
Kim Kardashian, devastată de despărțirea de  Kanye West. „Mă simt ca o ratată”

Kim Kardashian, devastată de despărțirea de Kanye West. „Mă simt ca o ratată”

Kim Kardashian este în lacrimi după divorțul de Kanye West. Ea și-a mărturisit suferința în cadrul unui episod al emisiunii „Keeping Up With The Kardashians”, când a izbucnit în plâns. Mai mult, vedeta a dezvăluit și ce a dus la separarea de tatăl copiilor ei.

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat în luna februarie a acestui an, după șase ani de căsnicie, însă vedeta pare să nu fi depășit încă faptul că s-a separat de partenerul ei.

În cadrul emisiunii „Keeping Up With The Kardashians”, Kim Kardashian a vorbit cu surorile ei despre relația pe care a avut-o cu Kanye West, mărturisind că el „merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare”.

În cadrul emisiunii, Kim Kardashian a avut un moment de slăbiciune, în cadrul căreia a izbucnit în lacrimi: „Sincer, nu mai pot.”, a spus Kim Kardashian, mărturisind, de asemenea, că nu mai poate accepta ca soțul ei să se mute dintr-un stat în altul în fiecare an.

„Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj”

„Cred că el merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care îi susține orice mișcare, care călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj. Vreau doar să fiu fericită.”, a mărturisit Kim.

Starul american de reality-show Kim Kardashian a cerut oficial, în luna februarie, divorțul de soțul său, rapperul și antreprenorul Kanye West, potrivit mass-mediei americane, după săptămâni de speculații privind o posibilă separare, relatează AFP.

Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West, potrivit site-ului TMZ.com, specializat în informații despre celebrități.

Și revista Variety a relatat, citând o sursă judiciară, că actele de divorț au fost depuse la tribunal.

În urmă cu câteva luni, revista People scria că Kim Kardashian ar fi angajat-o deja pe Laura Wasser, o cunoscută avocată de partaj care în trecut a lucrat pentru vedete ca Angelina Jolie și Christina Aguilera, scrie peroz.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: