Totul a pornit de la faptul că unele companii care se ocupă cu comerțul de haine pe internet au început să copieze creațiile cu care Kardashian se afișa în mediul online și, imediat, le reproduceau pentru a câștiga indirect bani de pe urma imaginii vedetei, anunță BBC.

Kim a declarat că „este devastator să vezi aceste companii de modă care practic fură design-uri de la adevărați creatori care și-au investit lacrimile, sudoarea și sângele pentru a veni cu idei originale”.

În plus, vedeta cunoscută pentru dimensiunile posteriorului său susține că a experimentat personal cum aceste acțiuni neloiale i-au afectat bunăstarea, în condițiile în care Kanye West, soțul său, este la rândul său creator de modă.

Am văzut ani la rândul cum aceste companii au profitat de munca soțului meu, dar acum că acțiunile lor afectează creatori care au fost îndeajuns de generoși încât să-mi dea acces la minunatele lor haine, nu mai pot să tac”.

Compania în cauza, Missguided USA, care este reprezentanța brandului mamă din Marea Britanie, nu a făcut nici măcar un efort să se apere în instanță. În plus, nici măcar nu au vrut să comenteze, dar în trecut și-a asumat fără rușine această practică.

 

Te-ar putea interesa și: