“Paturile sunt atât de tari încât mai confortabil e să dormi pe podea. Am tras apa la toaletă şi s-a inundat toată baia”, scrie Simon Ryder din Merseyside, Anglia, într-o recenzie pentru TripAdvisor.

Un alt oaspete din Cape Town, Africa de Sud, confirmă spunsele englezului, precizând că este vorba despre un “hotel de inspiraţie sovietică. Prost iluminat, cu paturi incomode, mâncare mizerabilă şi apă caldă cu program. Iar astea nu sunt cele mai rele aspecte”.

Alţii, decişi să privească partea plină a paharului, sunt de părere că aceste condiţii de cazare fac parte din “experienţa nord-coreeană”.

David Templeman din Estonia spune despre  Ryanggang că este “vechi şi rece”. “Instalaţia electrică este într-o stare deplorabilă. Jumătate din prize sunt rupte iar peste tot poţi vedea fire care ies din podea şi se termină brusc”, a povestit Templeman. Tot el descrie cu mult umor că în camera sa exista o ”uriașă plasmă care însă nu prindea decât un singur program: postul oficial de propagandă al partidului comunist, unde o femeie se străduia să prezinte cât mai convingător clipurile cu Kim Jong Un”.