Evenimentul Zilei > Actualitate > Război TOTAL între Kim Cattrall şi Jessica Parcker. Pe cine vor ELIMINA în sezonul TREI
Război TOTAL între Kim  Cattrall şi Jessica Parcker. Pe cine vor ELIMINA în sezonul TREI

Război TOTAL între Kim Cattrall şi Jessica Parcker. Pe cine vor ELIMINA în sezonul TREI

Războiul dintre actriţele Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker nu se mai sfârşeşte. Aceasta este concluzia echipei “Sex And The City”, care ar dori să înceapă filmările pentru cea de a treia serie mult aşteptată de fanii. Probabil că Samantha va fi ucisă și înlocuită, au decis ei, căutând deja o altă vedetă pentru acest rol. Numai că, de cele mai multe ori, astfel de schimbări costă: succesul nu mai este garantat.

Mai mult, scandalul iscat între cele două vedete s-a mutat pe Instagram unde  Kim a avut un mesaj foarte dur pentru Sarah Jessica Parker.  "Tu nu ești familia mea, nu ești prietena mea".  Ea a mai  adăugat: "Deci, vă scriu pentru a vă spune  pentru ultima oară că nu veți mai exploata tragedia noastră pentru a se slava ei" (referindu-se la cei care o doresc eliminată din serial).

Sarah Jessica Parker i-a transmis condoleanțe fostei colege de platou, Kim Catrall, pentru că i-a murit fratele. Cattrall s-a enervat foarte tare spunând că Parker este o "ipocrită, care dorește să ascundă lumii adevăratul ei caracter, acuzând-o că este o ființă crudă, care nu are niciun fel de empatie pentru nimeni", notează time.com

Kim Cattrall a refuzat de nenumărate ori să joace în cel de-al treilea fsezon “Sex and The City”, deși scenariul este gata de ceva vreme, iar filmările ar fi trebuit să demareze. Ea a invocat, în afară neînțelegerilor cu Sarah Jessica Parker, și că este prea bătrână pentru acest rol, sugerându-le producătorilor să o aducă pe Sofia Vergara.