Piramida, cea mai înaltă construită vreodată în Egipt, era considerată ca o minune a lumii de către vechii scriitori. În urmă cu aproximativ 4.500 de ani, vechii egipteni au construit Marele Piramidă de la Gizeh, ca un templu al lui Keops. Potrivit documentelor secrete ale KGB, oamenii de știință au început să se întrebe dacă întregul ansamblu al platoului de la Gizeh nu a fost construit în cu totul alte scopuri. 

Cel puţin asta s-a aflat din "Fișierele secrete ale  KGB-ului", potrivit Amazon Prime, unde oamenii de știință se întreabă și examinează posibilitățile dacă Marea Piramidă nu funcționează ca o mașină paranormală. Un om de știință a făcut o afirmație răsunătoare potrivit căreia "piramidele, sau cu siguranță Marea Piramidă, era o mașină pentru că avea un fel de obiectiv. Măsurătorile sunt extrem de precise.

Raportul dintre înălțimea piramidei și perimetrul ei este același ca raportul dintre raza Pământului și circumferința Pământului.

Putem deci observa că piramida este un fel de reprezentare trinunghiulară tridimensională a unui emisfere care ar putea sugera că există un motiv pentru ca piramida să intre în rezonanță cu Pământul. Oamenii de știință au concluzionat că "piramidele au puterea de a modifica razele cosmice". Piramidele sunt de fapt enorme, capabile să concentreze energia. Captarea luminii stelelor ar declanșa un proces care ar transforma Marea Piramidă într-un emițător interstelar.

Teoreticienii pretind că cele trei piramide și Sfinxul ar putea face parte integrantă dintr-o imensă mașină proiectată de extratereștri.

Potrivit rapoartelor științifice, toate monumentele de la Gizeh sunt conectate la o mașină de control din interiorul Piramidei Mari. În interiorul Piramidei Marii, un pasaj care duce la camera regală și mai sus de sarcofag, se găsește un tunel pe care unii îl numesc "binele vestelat". Mai mult,  oamenii de știință avansează ipoteza că energia radiantă care lovește sarcofagul ar putea declanșa o reacție similară cu Fuziunea Rece (Cold Fusion). Structura prismei de piramidă amplifică și transferă energia celorlalte monumente, express.

 

Te-ar putea interesa și: