Evenimentul Zilei > Monden > Keo și Misty au o fetiţă, sunt logodiţi de 5 ani, dar nu se căsătoresc. Prima reacţie
Keo și Misty au o fetiţă, sunt logodiţi de 5 ani, dar nu se căsătoresc. Prima reacţie

Keo și Misty au o fetiţă, sunt logodiţi de 5 ani, dar nu se căsătoresc. Prima reacţie

Keo și Misty reprezintă unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, astfel că în jurul lor există un mare interes din partea presei tabloide, ai cărei jurnalişti încearcă să afle de ce nu s-au căsătorit după venirea pe lume a unei fetiţe şi 5 ani de logodnă.

Keo și Misty au o fetiţă, sunt logodiţi de 5 ani, dar nu se căsătoresc. Prima reacţie despre acest aspect a venit din partea cântăreţei pe care o cheamă Alexandra Pavel.

Misterul cu privire la următorul pas al relaţiei lor este şi mai mare având în vedere că ei sunt împreună de cel puţin 8 ani. Misty a subliniat că există mulţi curioşi care o întreabă despre o eventuală dată a nunţii, dar nici ea nu prea ştie ce să le răspundă.

Keo şi Misty sunt logodiţi din 2016

Cei doi artişti s-au logodit în anul 2016, dar până acum nu au stabilit nimic pentru căsătorie. „Este ușor frustrant. Se creează o presiune. Toată lumea mă întreabă când ne căsătorim. Această întrebare mă face să mă simt inconfortabil.

Mai sunt și certuri între noi, ca în orice cuplu, dar le rezolvăm. Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, iar preferatul ei este Michael Jackson. O să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează nonstop”, a povestit Misty în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.

Keo şi Misty

Numele real al lui Keo este Cosmin Mustață, care chiar azi împlineşte 43 de ani. Artistul a fost născut la Bucureşti, dar a copilărit în Elvetia, ţară în care a început sa cânte cu mai multe trupe la festivaluri.

Keo are o carieră impresionantă

Din 2005, acesta a lansat peste 30 de piese și videoclipuri. De asemenea, el a cântat la deschiderea concertului pe care legendarul David Bowie l-a susţinut la Festivalul de la Montreux. În România, cariera lui Keo a început în 2005 cu piesa „Azi vii mâine pleci”.

„În 2007, Keo a lansat albumul În ochii tăi, produs în Elveția, Franța și Canada. Albumul a fost produs de el împreună cu compozitorul greco-elvețian Yorgos Benardos (Jenifer, Le Roi Soleil) și producătorul canadian Rob Wells (Backstreet Boys).

În 2011 Keo a compus și produs imnul Liberty Parade 2011, „Everybody Party”, pe care l-a interpretat în deschiderea evenimentului în fața a 80.000 de spectatori.

În 2012 a lansat albumul Skeo, alături de Skizzo Skillz. Doi ani mai târziu, a lansat cel de-al patrulea album din cariera sa, Liber. (…) În calitate de compozitor și producător, Keo a lucrat pentru artiștii de la Proconsul, dar şi pentru Andreea Bălan (n.r. – fosta iubită), Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță, Cătălin Josan, Massari, Anna Lesko, Andra Gogan şi alţii”, se arată pe ro.wikipedia.org.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.